Μαίρη Συνατσάκη: Απάντησε στο Happy Day για τις φήμες που την θέλουν σε σχέση με τον Ίαν Στρατή

«Τα πάω πολύ καλά με τις γάτες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: Απάντησε στο Happy Day για τις φήμες που την θέλουν σε σχέση με τον Ίαν Στρατή

Το τελευταίο διάστημα φήμες θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη να βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή, Ίαν Στρατή. Αφορμή στάθηκε η γάτα του καλλιτέχνη που έκανε την εμφάνιση της σε βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

Μπορεί η παρουσιάστρια να χώρισε από τον Αιμιλιανό Σταματάκη εδώ και κάποιο διάστημα, ωστόσο, όπως φαίνεται έχει γυρίσει οριστική σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Η απάντηση της Συνατσάκη για τη σχέση με τον Ίαν Στρατή

Μιλώντας λοιπόν στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, απέφυγε να απαντήσει στις εν λόγω φήμες περί νέας σχέσης με τον Ίαν Στρατή λέγοντας:

«Τα πάω πολύ καλά με τις γάτες. Εμένα τα γατάκια που βρίσκονται στο σπίτι ταυτοποιούνται ως απλά αδέσποτα γατάκια που βρέθηκαν εκεί. Δεν ανήκουν σε κανέναν, είναι αυτόβουλες προσωπικότητες και αν είχατε ποτέ γάτα θα το καταλαβαίνατε αυτό. Ούτε καν ο Τίμος δεν είναι δικός μου, τι να σας πω».

Γιατί χώρισε η Μαίρη Συνατσάκη από τον Αιμιλιανό Σταματάκη;

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της σόου μπιζ αυτή τη περίοδο είναι ο χωρισμός της Μαίρη Συνατσάκη και του Αιμιλιάνο Σταματάκη με την πρώτη να σπάει την σιωπή της και να επιβεβαιώνει όλα όσα ακούγονται.

Η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου τη τσάκωσε έξω από τα γυρίσματα των φετινών MAD VMA, όπως και ο φακός του Youweekly την Τούνη και την Αλεξανδράκη, και φυσικά ρωτήθηκε για τον χωρισμό.

Η Μαίρη είπε χαρακτηριστικά: “Δεν θέλω να πω κάτι γι’ αυτό. Ό,τι ξέρεις αυτό ισχύει! Ναι, είμαι καλά! Με τον Αιμιλιανό όλα είναι πολύ καλά”

Αναφορικά με τις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Διονύση Ατζαράκη, αποκάλυψε: “Ψέματα! Επειδή κάναμε το Bachelor μαζί και τον διεκδικούσα; Δεν ισχύει ούτε αυτό. Απλά είμαστε συνεργάτες σε διάφορα πράγματα”.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα