Συνατσάκη - Σταματάκης: Έτσι κατάφεραν να κρατήσουν μυστικό τον χωρισμό τους

Δεν το περιμέναμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συνατσάκη - Σταματάκης: Έτσι κατάφεραν να κρατήσουν μυστικό τον χωρισμό τους

Σούσουρο έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα με τον χωρισμό της Μαίρης Συνατσάκη με τον Αιμιλιάνο Σταματάκη μιας και το ζευγάρι έχει επιλέξει διαφορετικούς δρόμους εδώ και 5 μήνες, με όλους εμάς να αναρωτιόμαστε πως αυτή η είδηση δεν έγινε γνωστή νωρίτερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη Φωλιά των Κου Κου ο λόγος που κατάφερε το πρώην ζευγάρι να κρατήσει κρυφό τον χωρισμό από τα social media είναι.. η όλη επικρατούσα κατάσταση.

Με άλλα λόγια, εξαιτίας της καραντίνας και οι δυο περιόρισαν κατά πολύ τις εμφανίσεις και τις εξόδους τους με αποτέλεσμα να μην πέσουν πάνω σε δημοσιογράφους και paparazzi. Έτσι, απέφυγαν κιόλας να έρθουν σε αμηχανία και οι δύο με τις ερωτήσεις που πιθανόν να χρειαζόταν να απαντήσουν. Ωστόσο, η Μαίρη Συνατσάκη είχε δεχθεί επίθεση στο σπίτι της!

Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκαλύψαν στην Φωλιά των Κου Κου στο ακόλουθο βίντεο

Χώρισε η Μαίρη Συνατσάκη με τον Αιμιλιανό Σταματάκη - Δύσκολες ώρες

Ένα ζευγάρι χαμηλών τόνων φαίνεται πως εδώ και καιρό έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους και η αποκάλυψη έγινε στο Πάμε Δανάη. Ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη και τον Αιμιλιανό Σταματάκη.

Σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη οι δυο τους εδώ και 5 μήνες δεν είναι μαζί κρατώντας και αυτό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δεν είναι πολύ ευχάριστο αυτό που θα πω, αλλά λέω να το πω γιατί έχει περάσει πολύς καιρός. Κάποιοι το ξέραμε. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης, εδώ και 5 μήνες δεν είναι μαζί. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα παιδιά έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, δεν τράβηξαν τους προβολείς πάνω τους. Έχουν κρατήσει μια πολύ ωραία σχέση, έντιμη, είναι φίλοι, απλά δεν είναι ζευγάρι», αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης. Δείτε ωστόσο την εμφάνιση της στο GNTM 3.