GNTM 3: Τα είδε όλα η Μαίρη Συνατσάκη με τα αγόρια - Οι επικές ατάκες της

«Τρελάθηκε»!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Τα είδε όλα η Μαίρη Συνατσάκη με τα αγόρια - Οι επικές ατάκες της

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στο fitting της ομάδας της και η αλήθεια είναι πως τα είδε όλα με τα αγόρια που ετοιμάζονταν και δοκίμαζαν τα ρούχα της με τις ατάκες της, να είναι απλά επικές.

Η παρουσιάστρια ξετρελάθηκε κανονικά μόλις είδε τα αγόρια και δε δίστασε να το δείξει. Κάθε φορά που γύρναγε έβλεπε μπροστά της κάποιο από τα αγόρια και πάθαινε πλάκα.

Έτσι κάποια στιγμή αποφάσισε να κάτσει με γυρισμένη την πλάτη για να ηρεμήσει, προσφέροντας άφθονο γέλιο μπροστά στον φακό. Δείτε πώς μοίρασε τα ντισαβαντάζ ο Αιμιλιάνο.

Πρόωρα ο τελικός του GNTM 3 - Σήμερα γυρίζεται ο ημιτελικός

Πρόωρα γυρίζεται λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, ο ημιτέλος του GNTM 3 με τον τελικό να είναι μόνο αυτό που θα μένει για να ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκομπή Ευτυχείτε, με την δημοσιογράφο να βρίσκεται έξω ακριβώς από το κτίριο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα αυτή τη στιγμή.

H , Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτη φορά βλέπουμε αρχές Νοεμβρίου να γυρίζεται ο μεγάλος τελικός… είναι πολύ νωρίς και τρέχουν να προλάβουν τα γυρίσματα λόγω της κατάστασης… Μέσα στο Σαββατοκύριακο έγινε η τελική φωτογράφιση σε γνωστό ξενοδοχείο των Βορείων Προαστείων και εκεί ήταν οι παίκτες που έχουν απομείνει, όλοι οι κριτές και ο κύριος Καράβας».

GNTM 3: «Τρελάθηκαν» οι παίκτες μόλις είδαν την Αθηνά Οικονομάκου και την Μαίρη Συνατσάκη

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη «εισέβαλαν» στο παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως μόλις τις είδαν μπροστά τους τρελάθηκαν κανονικά και περίμεναν πως και πως να ακούσουν την δοκιμασία.

Τελικά, η Ζενεβιέβ και ο Γιώργος Καράβας ανακοίνωσαν πως οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο ομάδες και θα κάνουν πασαρέλα με τα ρούχα από τη συλλογή των δύο κυριών.

Η κάθε ομάδα θα έχει "ομαδάρχισσα" αντίστοιχα την Αθηνά Οικονομάκου ή τη Μαίρη Συνατσάκη και θα κάνουν πασαρέλα με θέμα το Μιλάνο και το Χειμώνα στο Woodstock. Δείτε εδώ και το ρούχο της Ρασέλ που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.