GNTM 3: Έτσι μοίρασε τα ντισαβαντάζ ο Αιμιλιάνο

Ξεκίνησαν τα πρώτα σχόλια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Έτσι μοίρασε τα ντισαβαντάζ ο Αιμιλιάνο

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Αιμιλιάνο είχε την ευκαιρία να μοιράσει τα ντισαβαντάζ στους παίκτες που ήθελε μετά από τη νίκη που σημείωσε στην προηγούμενη φωτογράφιση. Για ακόμα μία φορά, λειτούργησε με στρατηγική και τα σχόλια δεν έλειψαν.

Έτσι, η Ζενεβιέβ του εξήγησε πως για αρχή μπορούσε να επιλέξει αν θα πάει στην ομάδα της Αθηνάς Οικονομάκου με θέμα το Μιλάνο ή σε αυτή της Μαίρης Συνατσάκη με θέμα Χειμώνας στο Woodstock, με τον ίδιο να επιλέγει την πρώτη ομάδα.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε πως στο τέλος της πασαρέλας ο κάθε διαγωνιζόμενος θα έβγαζε μία φωτογραφία και στη διάθεσή του θα είχε συνολικά 4 κλικ. Όλοι εκτός από τους δύο που θα πάρουν το ντισαβαντάζ, οι οποίοι θα έχουν μόνο 1.

Έτσι, ο Αιμιλιάνο επέλεξε να δώσει το ντισαβαντάζ στον Δημοσθένη και τον Έντουαρντ.

Πρόωρα ο τελικός του GNTM 3 - Σήμερα γυρίζεται ο ημιτελικός

Πρόωρα γυρίζεται λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, ο ημιτέλος του GNTM 3 με τον τελικό να είναι μόνο αυτό που θα μένει για να ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκομπή Ευτυχείτε, με την δημοσιογράφο να βρίσκεται έξω ακριβώς από το κτίριο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα αυτή τη στιγμή.

H , Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτη φορά βλέπουμε αρχές Νοεμβρίου να γυρίζεται ο μεγάλος τελικός… είναι πολύ νωρίς και τρέχουν να προλάβουν τα γυρίσματα λόγω της κατάστασης… Μέσα στο Σαββατοκύριακο έγινε η τελική φωτογράφιση σε γνωστό ξενοδοχείο των Βορείων Προαστείων και εκεί ήταν οι παίκτες που έχουν απομείνει, όλοι οι κριτές και ο κύριος Καράβας».