GNTM 3: «Τρελάθηκαν» οι παίκτες μόλις είδαν την Αθηνά Οικονομάκου και την Μαίρη Συνατσάκη

Η δύσκολη δοκιμασία που πρέπει να αντιμετωπίσουν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: «Τρελάθηκαν» οι παίκτες μόλις είδαν την Αθηνά Οικονομάκου και την Μαίρη Συνατσάκη

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη «εισέβαλαν» στο παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως μόλις τις είδαν μπροστά τους τρελάθηκαν κανονικά και περίμεναν πως και πως να ακούσουν την δοκιμασία.

Τελικά, η Ζενεβιέβ και ο Γιώργος Καράβας ανακοίνωσαν πως οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο ομάδες και θα κάνουν πασαρέλα με τα ρούχα από τη συλλογή των δύο κυριών.

Η κάθε ομάδα θα έχει "ομαδάρχισσα" αντίστοιχα την Αθηνά Οικονομάκου ή τη Μαίρη Συνατσάκη και θα κάνουν πασαρέλα με θέμα το Μιλάνο και το Χειμώνα στο Woodstock. Δείτε εδώ και το ρούχο της Ρασέλ που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Πρόωρα ο τελικός του GNTM 3 - Σήμερα γυρίζεται ο ημιτελικός

Πρόωρα γυρίζεται λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, ο ημιτέλος του GNTM 3 με τον τελικό να είναι μόνο αυτό που θα μένει για να ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκομπή Ευτυχείτε, με την δημοσιογράφο να βρίσκεται έξω ακριβώς από το κτίριο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα αυτή τη στιγμή.

H , Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτη φορά βλέπουμε αρχές Νοεμβρίου να γυρίζεται ο μεγάλος τελικός… είναι πολύ νωρίς και τρέχουν να προλάβουν τα γυρίσματα λόγω της κατάστασης… Μέσα στο Σαββατοκύριακο έγινε η τελική φωτογράφιση σε γνωστό ξενοδοχείο των Βορείων Προαστείων και εκεί ήταν οι παίκτες που έχουν απομείνει, όλοι οι κριτές και ο κύριος Καράβας».