Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Συνατσάκη - Δέχθηκε επίθεση στο ίδιο της το σπίτι

Το αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Συνατσάκη - Δέχθηκε επίθεση στο ίδιο της το σπίτι

Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Συνατσάκη καθώς έπεσε θύμα διάρρηξης και το αποκάλυψε η ίδια στο κανάλι της στο youtube.

Ληστές παραβίασαν την κεντρική πόρτα εισόδου του διαμερίσματος της Μαίρης Συνατσάκη και μπήκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

H Μαίρη Συνατσάκη ευτυχώς δεν βρισκόταν μέσα στο σπίτι της όταν μπήκαν οι διαρρήκτες. Οπως σημείωσε η ίδια στο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube το σοκ ήταν μεγάλο όταν αντίκρυσε το σπίτι της να είναι άνω κάτω. Μάλιστα, μάς έδειξε πλάνα από το διαμέρισμά της, έτσι όπως το άφησαν οι διαρρήκτες.

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν είχε χρήματα στο σπίτι της. Ο γάτος της βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα και οι διαρρήκτες δεν τον πείραξαν καθόλου. Παρ΄ όλα αυτά το σοκ ήταν μεγάλο βλέποντας το διαμέρισμά της σε πολύ κακή κατάσταση και όλα της τα πράγματα να είναι στο πάτωμα. Οι κλέφτες πήραν κάποια κοσμήματα συναισθηματικής αξίας για την ίδια, κάτι που την στεναχώρησε πολύ. Δείτε παρόλα αυτά τι αποκάλυψε για τον γυμνισμό στην σκηνή του hair.

Δείτε το βίντεο της.

GNTM 3: Τα είδε όλα η Μαίρη Συνατσάκη με τα αγόρια - Οι επικές ατάκες της

το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στο fitting της ομάδας της και η αλήθεια είναι πως τα είδε όλα με τα αγόρια που ετοιμάζονταν και δοκίμαζαν τα ρούχα της με τις ατάκες της, να είναι απλά επικές.

Η παρουσιάστρια ξετρελάθηκε κανονικά μόλις είδε τα αγόρια και δε δίστασε να το δείξει. Κάθε φορά που γύρναγε έβλεπε μπροστά της κάποιο από τα αγόρια και πάθαινε πλάκα.

Έτσι κάποια στιγμή αποφάσισε να κάτσει με γυρισμένη την πλάτη για να ηρεμήσει, προσφέροντας άφθονο γέλιο μπροστά στον φακό.