Είναι ζευγάρι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής;

Τους πρόδωσε η γάτα του...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι ζευγάρι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής;

Τι τρέχει ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή; Ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ παρουσίασε η εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου.

Σύμφωνα λοιπόν με το εν λόγω ρεπορτάζ, οι δυο τους φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα, αφού γνωρίζονται από το μιούζικαλ «Cats» όπου συμπρωταγωνιστούσαν.

Οι φήμες λοιπόν αυτές φούντωσαν όταν η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, στο οποίο μοιράστηκε μερικά πλάνα από το νέο της σπίτι. Στο συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα, κάνει την εμφάνιση της μια γάτα, η οποία δεν είναι η δική της.

Ο γάτος αυτός φαίνεται ότι ανήκει στον Ίαν Στρατή, ο οποίος πρόσφατα έχασε τον πατέρα του.

Φήμες ήθελαν τον Ίαν Στρατή να ήταν σε σχέση με την Ειρήνη Καζαριάν

"Σπάει" την σιωπή της για τις φήμες που την θέλουν να έχει σχέση με τον Ίαν Στρατή η Ειρήνη Καζαριάν. Σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στο Youweekly μίλησε ανοιχτά για όλα.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την νικήτρια του GNTM με τον τραγουδιστή να διασκεδάζουν σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Αμέσως, οι πρώτες φήμες περί νέας σχέσεις στην showbiz δεν άργησαν να φουντώσουν.

Ειρήνη Καζαριάν για Ίαν Στρατή

Εφτά μήνες μετά την νίκη της, η Ειρήνη Καζαριάν μίλησε για τη ζωή της πριν και μετά το GNTΜ, για τις κόντρες και την πίεση μέσα στο σπίτι, για το άγχος μέχρι το τέλος, για τον ιδανικό άντρα, ενώ δίνει απαντήσεις για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Ειρήνη Καζαριάν για Ίαν Στρατή

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες σου με τον Ίαν Στρατή και είπαμε «Τι ωραία! Ο νικητής του YFSF με την νικήτρια του GNTM»!

Υπήρξε ένα φλερτ με τον Ίαν αλλά μέχρι εκεί... Είμαστε φίλοι.

Έχεις αγόρι;

Όχι.

Έχεις ερωτευτεί μέχρι σήμερα;

Όλο λέω ερωτεύομαι, αλλά τελικά δεν ξέρω τι είναι πραγματικός έρωτας, κανένας δεν ξέρει... Κρίμα πάντως που δεν τον έχω ζήσει μέχρι στιγμής. Πιστεύω, όμως ότι κυκλοφορούν ακόμα άντρες που είναι old school και σέβονται τις κοπέλες.

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ

Φωτογραφίες ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ