Δύσκολες στιγμές για τον Ίαν Στρατή - Πέθανε ο πατέρας του

Βαρύ το πένθος για τον τραγουδιστή...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες στιγμές για τον Ίαν Στρατή - Πέθανε ο πατέρας του

Τις πιο δύσκολες και επίπονες στιγμές βιώνει ο Ίαν Στρατής, ο οποίος αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον πατέρα του, σε ηλικία 55 χρονών.

Από το πρωί έγινε γνωστό πως ο τραγουδιστής βρίσκεται στο πλευρό του ενός συγγενικού του προσώπου, που αντιμετωπίζει ένα πολύ δύσκολο πρόβλημα, με πολλά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για την γιαγιά του.

Δυστυχώς όμως, το πρόσωπο αυτό ήταν ο πατέρας του, ο οποίος έχασε την μάχη με τον καρκίνο, ύστερα από χρόνια, όπως αναφέρει το altsantiri.gr.

Σε μια παλαιότερη του συνέντευξη του, ο Ίαν είχε δηλώσει: «Μεγάλωσα μαζί με τη γιαγιά γιατί οι γονείς μου δούλευαν όλη μέρα. Διατηρούσαν ένα χρωματοπωλείο στην Παλλήνη, στο οποίο έβαλαν λουκέτο εξαιτίας της κρίσης. Από τότε η μητέρα μου εργάζεται σε μια φαρμακευτική εταιρεία και ο πατέρας μου κάνει κάποιες περιστασιακές δουλειές. Πιστεύω ότι αν τους ρωτήσω κάποια μέρα στα σοβαρά ποια ήταν τα όνειρά τους, ως παιδιά, θα μου πουν πως και εκείνοι μουσικοί ήθελαν να γίνουν.

Η μαμά μου έπαιζε παλιά κιθάρα και ο πατέρας μου ήταν στα νιάτα του μέλος μιας μπάντας. Απλώς δεν είχαν τα οικονομικά μέσα να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα. Ίσως γι’ αυτό με έσπρωξαν από την πρώτη στιγμή προς το τραγούδι. Ήταν το δικό τους απωθημένο. Σκέψου ότι όταν γράφτηκα σε Μουσικό Γυμνάσιο, ήξερα ήδη να παίζω πιάνο και κιθάρα».

Πέθανε ο πατέρας του  Ίαν Στρατή

Ποιος είναι ο Ίαν Στρατής

Ο Ίαν Στρατής έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης. Σε ηλικία 11 ετών έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή Καλώς τους της Ρούλας Κορομηλά στον Alpha. Εκεί τραγούδησε το Παλιό μου παλτό. Το βαφτιστικό του όνομα είναι Κωνσταντίνος.

Το 2016 δήλωσε συμμετοχή στο X – Factor, όπου και ξεχώρισε για τη σκηνική του παρουσία και τα φωνητικά του προσόντα και βγήκε νικητής. Ακολούθησαν πολλές live εμφανίσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει στα μεγάλα μιούζικαλ «Εβίτα», «Hair», «Grease» και «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης». Την άνοιξη του 2018 πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ «Cats», ενώ παράλληλα έκανε εμφανίσεις με τη House Band στον Σταυρό του Νότου.

Το καλοκαίρι του 2018, ο Ίαν Στρατής κυκλοφορεί την πρώτη solo δουλειά του, με τίτλο “Amazing”. Συνυπογράφει, μάλιστα, τους στίχους και τη μουσική του νέου τραγουδιού, με τους Eddie Δερβάκο και Ηλία Σαμαρτζή, αντίστοιχα. Αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην παιδική παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» και μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε live εμφανίσεις, πρόβες και ηχογραφήσεις νέου υλικού. Τον Ιανουάριο του 2019 συμμετέχει στο Show του ΑΝΤ1 “Your Face Sounds Familiar 5” ως διαγωνιζόμενος. Ηλικία: Ο Ίαν Στρατής έχει γεννηθεί το 1992. Είναι στα 27.