Μαίρη Συνατσάκη: Το σχόλιο κάτω από φωτογραφία του Ίαν Στρατή μετά τις φήμες περί σχέσης

Τι του έγραψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: Το σχόλιο κάτω από φωτογραφία του Ίαν Στρατή μετά τις φήμες περί σχέσης

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή να διατηρούν σχέση, με το βίντεο που τους δείχνει μαζί και τον τραγουδιστή να κάνει νόημα στην κάμερα να φύγει, να τις πυροδοτεί ακόμη περισσότερο. Τώρα λοιπόν, έχουμε νέες εξελίξεις.

Η παρουσιάστρια - επιχειρηματίας, μετά την εμφάνιση του στο χθεσινό επεισόδιο του YFSF που ήταν και ο τελικός, του σχολίασε κάτω από φωτογραφία του δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαίη Συνατσάκη έγραψε «Ζμουθίαν», κάτι που εμείς δεν μπορούσε να καταλάβουμε, ωστόσο ο Ίαν Στρατή ξέρει τι θέλει να πει η... "μάλλον" αγαπημένη του.

Μαίρη Συνατσάκη Ίαν Στρατής σχέση

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη για τις φήμες πως είναι σε σχέση με τον Ίαν Στρατή

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη, μετά το χωρισμό της από τον Αιμιλιανό Σταματάκη να είναι σε σχέση με τον Ίαν Στρατή. Μπορεί σε δηλώσεις της να μην έχει απαντήσει στα ίσα, ωστόσο σε βίντεο της θέλησε να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη.

Οι φήμες αυτές ξεκίνησαν, όταν σε βίντεο που είχε αναρτήσει η παρουσιάστρια στο Youtube, πίσω της φάνηκε για λίγα δευτερόλεπτα ένα γατάκι, το οποίο δεν ήταν δικό της. Θαυμαστές λοιπόν και εκπομπές, ανακάλυψαν πως το γατί αυτό ανήκει στον τραγουδιστή.

Η παρουσιάστρια λοιπόν στο τελευταίο της βίντεο στο Youtube απάντησε ξανά, έμμεσα για το συγκεκριμένο θέμα.

«Θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα, όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δε θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;» είπε η Μαίρη Συνατσάκη.