Η Μαίρη Συνατσάκη σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά τον χωρισμό της - «Με τον Αιμιλιάνο όλα είναι..»

Όλα όσα δήλωσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Μαίρη Συνατσάκη σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά τον χωρισμό της - «Με τον Αιμιλιάνο όλα είναι..»

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της σόου μπιζ αυτή τη περίοδο είναι ο χωρισμός της Μαίρη Συνατσάκη και του Αιμιλιάνο Σταματάκη με την πρώτη να σπάει την σιωπή της και να επιβεβαιώνει όλα όσα ακούγονται.

Η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου τη τσάκωσε έξω από τα γυρίσματα των φετινών MAD VMA, όπως και ο φακός του Youweekly την Τούνη και την Αλεξανδράκη, και φυσικά ρωτήθηκε για τον χωρισμό.

Η Μαίρη είπε χαρακτηριστικά: “Δεν θέλω να πω κάτι γι’ αυτό. Ό,τι ξέρεις αυτό ισχύει! Ναι, είμαι καλά! Με τον Αιμιλιανό όλα είναι πολύ καλά”

Αναφορικά με τις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Διονύση Ατζαράκη, αποκάλυψε: “Ψέματα! Επειδή κάναμε το Bachelor μαζί και τον διεκδικούσα; Δεν ισχύει ούτε αυτό. Απλά είμαστε συνεργάτες σε διάφορα πράγματα”.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

Μαίρη Συνατσάκη: Νέα αλλαγή στη ζωή της μετά την είδηση του χωρισμού - Το ανακοίνωσε η ίδια

Ύστερα από πέντε μήνες χωριστών δρόμων έγινε γνωστό στα μέσα πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης δεν είναι πια μαζί. Η παρουσιάστρια μετά την είδηση έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media και ανακοίνωσε πως θα κάνει μια ακόμα αλλαγή στη ζωή της.

Αν και χωρισμένοι εδώ και πέντε μήνες, έμεινε πολύ καλά κρυμμένο το γεγονός από τα μέσα δικτύωσης, το ζευγάρι πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους και έτσι και τώρα δεν θέλησε να κοινοποιήσει τον χωρισμό του.

Η Μαίρη μετά την είδηση του χωρισμού ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό που μας δείχνει το πρωτότυπο και λιτό χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Μάλιστα ανακοίνωσε πως πρόκειται να μετακομίσει μέσα στις γιορτές.

«Ε καλό μήνα ρε παιδιά... αυτό είναι το «δεντράκι» μου και το περισσότερο που θα στολίσω φέτος γιατί θα παίξει μετακόμιση μέσα στις γιορτές και θα ήταν έξτρα λυπητερό να ξεστολίζω. Μέχρι τότε, καλώς ήρθατε λίγα παραπάνω φωτάκια στο σαλόνι μου ✨», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη. Ωστόσο, η Μαίρη Συνατσάκη είχε δεχθεί επίθεση στο σπίτι της!

μαιρη συνατσακη μετακομιση χωρισμος