Τάσος Ξιαρχό: Η πρώτη του κίνηση μετά την επαναφορά του προφίλ του

Μπορεί να έπεσε από τα ριπόρτ αλλά επανήλθε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: Η πρώτη του κίνηση μετά την επαναφορά του προφίλ του

Ο μήνας δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον Τάσο Ξιαρχό και όχι άδικα αφού ο ίδιος το βράδυ της Κυριακής αποφάσισε να διαπομπεύσει με ένα βίντεό του στο Instagram μία κοπέλα για τα κιλά της και για την εμφάνισή της.

Το προφίλ του έπεσε πριν λίγες ώρες μετά από πλήθος report που πήρε, ενώ οι followers του έχουν σημειώσει κατακόρυφη πτώση (δείτε εδώ).

Παρόλα αυτά, το προφίλ του επανήλθε και η αντίδραση του Τάσου Ξιαρχό ήταν άμεση καθώς τα μηνύματα και τα σχόλια που λαμβάνει είναι πάρα πολλά.

Η κίνηση του Τάσου Ξιαρχό στο Instagram του

Συγκεκριμένα λοιπόν, αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στην τελευταία του ανάρτηση ώστε να σταματήσουν οι διαδικτυακοί της φίλοι να σχολιάζουν αρνητικά για εκείνον.

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή» - Το μήνυμα που έστειλε η Μαίρη στον Ξιαρχό μετά το βίντεο

Η κοπέλα που απαθανάτισε ο Τάσος Ξιαρχό στο βίντεό του, σχολιάζοντάς την για τα κιλά της και την εμφάνισή της, δεν άφησε όλη την ιστορία να περάσει έτσι. Αμέσως μόλις είδε το βίντεο, του έστειλε μήνυμα στο Instagram και οι δυο τους είχαν μία έντονη συνομιλία.

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο.

Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα και σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να είσαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη», του έγραψε η κοπέλα μόλις είδε το βίντεο.

«Δεν σε έκανα μπλοκ. Πρώτο ψέμα. Θα ήθελα λοιπόν να θυμηθείς τι έκανε εσύ πριν βγάλω το βίντεο και όταν το θυμηθείς και μου ζητήσεις συγγμώνη, τότε ίσως το κάνω κι εγώ», της απάντησε ο Τάσος Ξιαρχό.

Η κοπέλα απάντησε και πάλι: «Μιλούσα με την παρέα μου αυτό έκανα. Και επίσης, μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο ανέβασε ένα βίντεο με το πρόσωπό μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου; Τι νόημα έχει; Επίσης το μπλοκ που με έκανε ήταν από άλλο λογαριασμό γιατί δε σε γνωρίζω να ξέρω όλους τους λογαριασμούς που έχεις».

Τάσος Ξιαρχό βίντεο