Δύσκολες ώρες για τον Τάσο Ξιαρχό - Μόλις έγινε γνωστό

Τι του συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για τον Τάσο Ξιαρχό - Μόλις έγινε γνωστό

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε αντιμέτωπος με μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση.

Πριν από λίγα λεπτά ο προσωπικός του λογαριασμό στο instagram έπεσε από τα πολλά report που "έφαγε" από τους διαδικτυακούς - όχι πια - φίλους του.

Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό μετά το σάλο που προκάλεσε

«Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρόλα αυτά, δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε, όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο.

Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος. Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές, όμως νομίζω δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ».

Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό μετά το σάλο που προκάλεσε

Ποιος είναι ο Τάσος Ξιαρχό - Η βία, το ποτό και τα ψηλοτάκουνα

Ο Τάσος Ξιαρχό γεννήθηκε στο Μενίδι της Αθήνας. Ξεκίνησε μαθήματα χορού, τυχαία, στα 16 του και σύντομα άρχισε να παρακολουθεί σεμινάρια σε όλο τον κόσμο. Ήταν ένας από τους πρώτους άνδρες χορευτές με τακούνια, στην Ελλάδα.

Ο Τάσος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν χορογράφησε τη Μαρίνα Σάττι στο κομμάτι «Μάντισσα», το οποίο έσπασε ρεκόρ προβολών στο YouΤube. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων με τις Κόνι Μεταξά, Τάμτα και Ελένη Φουρέιρα, ενώ έχει χορογραφήσει και πολύ μεγάλα show όπως τα MadWalk και τα Mad Music Awards. Επίσης, έχει ανοίξει το show της Σήλιας Κριθαριώτη, στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Τάσος Ξιαρχό Φάρμα

Έχει στενή σχέση με τη φύση. Από μικρός περνούσε πολύ χρόνο στα βουνά της Πελοποννήσου, όπου ζούσαν ο παππούς και η γιαγιά του, και είχε καθημερινή επαφή με τα ζώα και τα κτήματα. Δηλώνει ότι αγαπάει πολύ όλα τα θηλαστικά, έχει όμως μια μικρή δυσκολία με τα μαμούνια.

Ο Τάσος Ξιαρχό πριν από ένα χρόνο περίπου είχε παραχωρήσει στο περιοδικό YOU και την Κατερίνα Μπούσιου μια άκρως αποκαλυπτική και αφοπλιστική συνέντευξη μιλώντας πρώτη φορά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τον πατέρα του που ήταν μπλεγμένος με τις ουσίες. Διαβάστε την αποκαλυπτική συνέντευξή του εδώ.