Τάσος Ξιαρχό: Έβγαλε βίντεο μια άγνωστη κοπέλα και την χλεύασε για τα κιλά της - Απίστευτη καταγγελία

Σάλος στο instagram με τον χορευτή - "Με έκανε να νιώσω σαν σκουπίδι"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τάσος Ξιαρχό: Έβγαλε βίντεο μια άγνωστη κοπέλα και την χλεύασε για τα κιλά της - Απίστευτη καταγγελία

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε μια κοπέλα στο instagram, η οποία πρωταγωνιστούσε εν αγνοία της σε ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Τάσος Ξιαρχό στα social media, λίγο μετά τις δηλώσεις του για τον πατέρα του.

Συγκεκριμένα, ο χορευτής χωρίς την άδεια της κοπέλας, την τράβηξε ένα βίντεο, στο οποίο την χλεύαζε και την ειρωνευόταν για τα κιλά της.

"Όταν ήμουν παιδί άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Όταν είσαι παχύς δεν φοράς ρίγα οριζόντια. Το θυμάμαι από μωρό! Ναι, δεν φοράμε ρίγα οριζόντια! Ωραία, κοιτάξτε" είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό, γυρίζοντας την κάμερα του κινητού του και δείχνοντας την συγκεκριμένα κοπέλα που καθόταν στο διπλανό τραπέζι.

Στη συνέχεια, ο Τάσος κρύφτηκε στο μπάνιο του μαγαζιού γιατί η κοπέλα την οποία τραβούσε βίντεο προηγουμένως, αντιλήφθηκε τι συνέβη και παρέμεινε εκεί μέχρι εκείνη να αποχωρήσει, κάτι που αποκάλυψε ξανά μέσω ενός βίντεο.

Η ίδια είδε τον εαυτό της στα social media του και αμέσως μετά κατήγγειλε το συμβάν, αποκαλύπτοντας πως την έκανε να νιώσει σαν σκουπίδι και πως μάλιστα την μπλόκαρε, όταν εκείνη του έστειλε μήνυμα.

Το βίντεο του Τάσου Ξιαρχό και η καταγγελία της κοπέλας

Κατά του Τάσου Ξιαρχό ξέσπασε και η Μαίρη Συνατσάκη

Μια άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και τον Τάσο Ξιαρχό, με αφορμή μερικές αναρτήσεις που έκανε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με εικόνες ντροπής από σκουπίδια που είχαν αφήσει σε παραλία μετά από party που είχε διοργανωθεί.

Συγκεκριμένα, η παραλία ήταν γεμάτη από μπουκάλια και ποτήρια που κανείς δεν μάζεψε. Μάλιστα, “φωτογράφισε” τον γνωστό χορογράφο ο οποίος είχε δώσει το παρών στο συγκεκριμένο πάρτι για λόγους δουλειάς.

«Υπάρχει ένα account εδώ στο Instagram που διοργανώνει πάρτι σε κρυφά locations, χωρίς κανέναν έλεγχο σε σχέση με την πανδημία. Κι αφήνει έτσι τον φυσικό χώρο που χωρίς άδεια χρησιμοποίησε. Και υπάρχουν και “influencers” που το προωθούν από το προφίλ τους. Απογοήτευση. Και unfollow. Πετάνε στα σκουπίδια τη δύναμη που τους δίνει η πλατφόρμα τους. Ήμουν σχετικά ok με φωτογραφίσεις τύπου editorial στα καμένα του καλοκαιριού, αλλά νισάφι» έγραψε οργισμένη η Μαίρη Συνατσάκη στα Stories της, μετά το εντυπωσιακό ταξίδι της στην Ιταλία με το νέο της σύντροφο.

Σε επόμενο μάλιστα story της συνέχισε: «Μου έχουν ανάψει όλα τα λαμπάκια. Μου στέλνετε ποιοι είναι αυτοί για να τους κάνουμε unfollow, να τους εκθέσουμε, τους influencers και αυτούς που το διοργανώνουν, αλλά θέλω να σας πω το εξής: Είναι λάθος εκ μέρους μου να δίνω ορατότητα με ονοματεπώνυμα σε accounts που έστω από περιέργεια ο άλλος μπορεί να ακολουθήσει, να είναι από αυτούς που ψήνονται για τέτοια πράγματα και να αρχίζει να πηγαίνει σε αυτά τα πάρτι».