Τάσος Ξιαρχό: Η ανάρτηση που έκανε λίγο πριν πέσει το προφίλ του από τα report

Κατακόρυφη πτώση στους followers του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: Η ανάρτηση που έκανε λίγο πριν πέσει το προφίλ του από τα report

Το βίντεο που αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Τάσος Ξιαρχό, στο οποίο χλευάζει μία κοπέλα για τα κιλά της και την εμφάνισή της, προκάλεσε την οργή του κόσμου, με αποτέλεσμα να πέσει το προφίλ του στο Instagram από τα πολλά ριπόρτ.

Την ίδια στιγμή, οι followers του χορευτή έπεσαν κατακόρυφα αμέσως μετά το περιστατικό.

Τάσος Ξιαρχό followers

Ο Τάσος Ξιαρχό, πριν κατέβει το προφίλ του είχε προλάβει να κάνει μερικές αναρτήσεις, ανάμεσα σε αυτές και η υποτιθέμενη συγγνώμη που ζήτησε από την κοπέλα (δείτε την εδώ).

Λίγο πριν πέσει το προφίλ του λοιπόν, ο Τάσος Ξιαρχό θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η κοπέλα δεν έφυγε από το εστιατόριο όταν είδε τα στόρι του.

Η τελευταία ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό πριν πέσει το προφίλ του

Τάσος Ξιαρχό τελευταία ανάρτηση

Η Έλενα Ακρίτα ξεφτίλισε τον Τάσο Ξιαρχό - «Εύχομαι να τον πάει στα δικαστήρια και να...»

Σάλος έχει ξεσπάσει από χθες 31/10 όταν κοπέλα κατήγγειλε πως ο Τάσος Ξιαρχό της άσκησε bullying για τα κιλά της, λόγω μιας μπλούζας που φορούσε με κάθετες ρίγες. Συγκεκριμένα, ο χορευτής χωρίς την άδεια της, την τράβηξε βίντεο, στο οποίο την χλεύαζε και την ειρωνευόταν.

«Όταν ήμουν παιδί άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Όταν είσαι παχύς δεν φοράς ρίγα οριζόντια. Το θυμάμαι από μωρό! Ναι, δεν φοράμε ρίγα οριζόντια! Ωραία, κοιτάξτε» είπε χαρακτηριστικά, γυρίζοντας την κάμερα του κινητού του και δείχνοντας την κοπέλα που καθόταν στο διπλανό τραπέζι.

Στη συνέχεια, κρύφτηκε στο μπάνιο του μαγαζιού γιατί η κοπέλα, αντιλήφθηκε τι συνέβη και παρέμεινε εκεί μέχρι να αποχωρήσει, κάτι που αποκάλυψε ξανά μέσω ενός βίντεο. Η ίδια λοιπόν, είδε τα βίντεο του και αμέσως μετά κατήγγειλε το συμβάν, αποκαλύπτοντας πως την έκανε να νιώσει σαν σκουπίδι και πως μάλιστα την μπλόκαρε, όταν εκείνη του έστειλε μήνυμα.

Ανάμεσα στις γνωστές Ελληνίδες που έσπευσαν να τοποθετηθούν για το συμβάν, ήταν και η Έλενα Ακρίτα η οποία με ένα μονάδα κείμενο της τον ξεφτίλισε.

«Ένας διάσημος χορευτής σελεμπριτι έβγαλε βίντεο μια άγνωστη του κοπέλα, που έτρωγε σε ένα μαγαζί για να την κοροϊδέψει για τα κιλά της και έκανε ζουμ στην κοιλιά της, λέγοντας ότι δεν πρέπει να φοράει μπλούζα με οριζόντια ρίγα γιατί φαίνεται ακόμα πιο χοντρή.

Η κοπέλα το έμαθε, του έστειλε μήνυμα να το κατεβάσει και αυτός τη μπλόκαρε. Εύχομαι να τον πάει στα δικαστήρια, να τον ξεφτιλίσει όπου μιλάνε ελληνικά και να την πληρώνει. Και τα λεφτά να τα κάνει μπλούζες με ρίγες οριζόντιες, λεπτές, χοντρές, κάθετες, πλαγιές και ότι άλλο γουστάρει να φορέσει», έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook της.

Η Έλενα Ακρίτα ξεφτίλισε τον Τάσο Ξιαρχό για το bullying που άσκησε σε κοπελα για τα κιλα της