Η Κόνι Μεταξά σφάζει με το γάντι τον Τάσο Ξιαρχό - «Δεν ευθύνομαι για τις μ@λ@κιες των άλλων»

Η ανάρτηση "καρφί" μετά το σάλο που ξέσπασε εναντίον του χορογράφου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Κόνι Μεταξά σφάζει με το γάντι τον Τάσο Ξιαρχό - «Δεν ευθύνομαι για τις μ@λ@κιες των άλλων»

Σάλο προκάλεσε μια ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό, όπου άσκησε bullying σε νεαρή κοπέλα που καθόταν δίπλα του σε έξοδο του. Το γεγονός έγινε γνωστό, όταν η κοπέλα προχώρησε σε καταγγελία σε γνωστό προφίλ στο Instagram που υποστηρίζει τις γυναίκες. Συγκεκριμένα, ο χορευτής χωρίς την άδεια της, την τράβηξε ένα βίντεο, στο οποίο την χλεύαζε και την ειρωνευόταν για τα κιλά της.

Από την ώρα που έγινε γνωστό το περιστατικό, πολλές Ελληνίδες celebtiries έσπευσαν να τοποθετηθούν εναντίον του, ενώ το twitter τον "δίκασε".

Η ανάρτηση της Κόνι Μεταξά για τον Τάσο Ξιαρχό

Το γεγονός σχολίασε και η φίλη του και πρώην συνεργάτιδα του, Κόνι Μεταξά με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μπορεί πρόσφατα να είχαν τσακωθεί, ωστόσο το τελευταίο διάστημα τα είχαν βρει.

Σε instastory της λοιπόν, χωρίς να τον κάνει ταγκ ή να αναφερθεί σε λεπτομέρειες έγραψε: «Δεν ευθύνομαι για τις μαλ@κιες των άλλων. Ευθύνομαι μόνο για την απόσταση που βάζω ανάμεσα σε εμένα και σε αυτούς».

Η Κόνι Μεταξά σφάζει με το γάντι τον Τάσο Ξιαρχό για το bullying στην κοπέλα για τα κιλά της

Η δημόσια συγγνώμη του Τάσου Ξιαρχό στην κοπέλα

Μετά το χαμό που έγινε λόγω του bullying που άσκησε, ο ίδιος μέσα από ανάρτηση του, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην κοπέλα.

«Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρόλα αυτά, δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε, όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο.

Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος. Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές, όμως νομίζω δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ».

Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό μετά το σάλο που προκάλεσε