Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τάσος Ξιαρχό: «Με την Κόνι Μεταξά πλακωθήκαμε λίγο στις βρισιές και τις μπουνιές αλλά...»

Στη φόρα όλο παρασκήνιο του τσακωμού τους

Τάσος Ξιαρχό: «Με την Κόνι Μεταξά πλακωθήκαμε λίγο στις βρισιές και τις μπουνιές αλλά...»
News 01.07.2021 12:24
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και για τα επαγγελματικά του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον τσακωμό του με την Κόνι Μεταξά.

Το παρασκήνιο του τσακωμού Τάσου Ξιαρχό - Κόνις Μεταξά

«Με την Κόνι είμαστε πάρα πολύ τώρα… Είχαμε διάφορα θέματα. Κάθε μέρα φόρτωνε, φόρτωνε, φόρτωνε και δεν μπορώ να πω… Πλακωθήκαμε λίγο στις βρισιές και τις μπουνιές αλλά αποφασίσαμε να τα βρούμε. Έχουμε ένα συμβόλαιο μαζί, έχουμε και μια δουλειά να κάνουμε μαζί και είπαμε ότι πρέπει να τα βρούμε γιατί είμαστε και πολύ αγαπημένοι», αποκάλυψε ο χορευτής.

Μάλιστα μίλησε και για τη συνεργασία που είχε η Κόνι με το Πρωινό. «H Κόνι είχε άλλη ροή στη ζωή της με το Πρωινό. άλλα ωράρια και δεν βρισκόμασταν πάρα πολύ. Πήγαινε στο Πρωινό κάθε μέρα, ήταν εκεί πίσω και περίμενε. Της έλεγαν «έλα το πρωί και θα κάτσεις εδώ πέρα». Για πολλούς μήνες καθόταν απλά backstage ντυμένη, φτιαγμένη και δεν έκανε τίποτα», ανέφερε.

Η δήλωση του Τάσου Ξιαρχό για το Survivor 4

O Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που του έγινε από το Survivor 4, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πήγε για να μην χαλάσει το όνομά του.

O Τάσος πριν καλά καλά μπει στη Φάρμα αποχώρησε και η αλήθεια είναι πως και ο ίδιος παραδέχθηκε στις δηλώσεις του πως θα μπορούσε να μείνει λίγο καιρό παραπάνω στο παιχνίδι για να αποσπάσει περισσότερα χρήματα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά στο J2US.

«Για να μην πήγα στο Survivor θα υπήρχε λόγος. Θα ήθελα να πάω πάρα πολύ αλλά συνέβησαν πράγματα στο διάστημα που δεν πήγα τα οποία δεν θα γίνονταν στη ζωή μου αν πήγαινα.

Ο λόγος που δεν πήγα στο Survivor, και καλώς τελικά δεν πήγα, είναι ότι από κει πέρα βγαίνεις μισητός. Ο Τριαντάφυλλος στο J2US μου έλεγε πάντα, «Τάσο ότι θέλεις εσύ» και ο Αλέξης Παππάς είναι ένας τύπος που αλλιώς τον ήξερα και αλλιώς φάνηκε μετά. Ρόλοι είναι όλα αυτά».

«Για τη Φάρμα, το μόνο που σκέφτομαι, είναι πως θα μπορούσα να κάτσω παραπάνω και να πάρω και άλλα χρήματα. Αλλά δεν μπορώ να δίω τον εαυτό μου για τα χρήματα»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τάσος Ξιαρχό: «Τη χορογραφία του Señorita την έκανα στο κρεβάτι μου γιατί βαριόμουν να σηκωθώ»

Φάρμα: Η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό μετά τον τελικό

Share