Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχό τέλος!

Στα «μαχαίρια» οι δύο πρώην φίλοι και συνεργάτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχό τέλος!

Άσχημη εξέλιξη φαίνεται πως έχει η φιλία και συνεργασία του Τάσου Ξιαρχό και της Κόνι Μεταξά, με τους ίδιους να βρίσκονται «στα μαχαίρια» πλέον.

Οι δυο τους συμμετείχαν στο Just the 2 of Us στο οποίο μάλιστα αναδείχθηκαν και νικητές, ωστόσο η φιλία τους μετρούσε ήδη αρκετό καιρό και έχουν κάνει μαζί αρκετές συνεργασίες.

Ωστόσο, τα παιδιά πλέον δεν διατηρούν καμία απολύτως σχέσης, ένα γεγονός που μας αποκάλυψε η Σούλα Γκλάμορους μέσα από το προφίλ της.

Συγκεκριμένα, ένας follower του Τάσου του ζήτησε να πάει στη Eurovision μαζί με την Κόνι, ωστόσο αυτός έδωσε την ξεκάθαρη απάντηση: «Με την Κόνι δεν συνεργάζομαι πλέον».

Ο λόγος βέβαια δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Τάσος Ξιαρχό συμμετείχε στην Φάρμα, ωστόσο λίγες μέρες μετά αποχώρησε οικειοθελώς.

 Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχό τέλος!

«Δε θα μου κάνετε bullying...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κόνι Μεταξά θέλησε να ξεσπάσει για τα μηνύματα που δέχεται στα social media με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε πριν από μερικές μέρες για τις «κακές τροφές».

Η ίδια στο βίντεο της μίλησε για τις τροφές που πρέπει να αποφεύγουμε, ωστόσο τα λόγια της παρεξηγήθηκαν από τους διαδικτυακούς της φίλους με αποτέλεσμα να δεχθεί σωρεία αρνητικών μηνυμάτων στο Instagram της.

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η Κόνη Μεταξά αντιδρά στα σχόλια που δέχεται στα social media μιας και πριν από λίγο καιρό είχε διαπληκτιστεί με έναν follower της.

Η ίδια στα βίντεο που δημοσίευε ξέσπασε σε κλάματα, ενώ ακούγεται, μεταξύ άλλων, να λέει σε έντονο ύφος: «Δε μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόσο πόλεμος με το βίντεο που ανέβασα. Δεν είπα σε κανέναν να μη φάει. Δεν καταλαβαίνω. Είπα εγώ σε κάποιον να κόψει το φαγητό. Είπαμε να κόψουμε τις κακές τροφές. Πριν μιλήσετε ίσως δείτε όλο το βίντεο.

Όλοι εσείς που πάτε να το παίξετε μάγκες, γιατί εγώ παίρνω τηλέφωνα, δεν στέλνω να κάνουν report. Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα, παίρνω τηλέφωνο τον άνθρωπο, και αυτό έκανα. Όποιος έχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνήσει κατευθείαν μαζί μου. Δεν θα μου κάνετε εμένα bullying στα 30 μου. Δεν θα μου ξαναπεί κανένας για διατροφικές διαταραχές γιατί έχω περάσει τρεις. Εμένα κατάμουτρα θα μου τα λέτε».