Κόνι Μεταξά: Ξέσπασε με το σχόλιο ενός follower - «Δεν “φλεξάρω” τον πλούτο μου, ίσα ίσα είμαι...»

«Πριν στείλεις μήνυμα κάνε πρώτα μία σκέψη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κόνι Μεταξά: Ξέσπασε με το σχόλιο ενός follower - «Δεν “φλεξάρω” τον πλούτο μου, ίσα ίσα είμαι...»

Με αφορμή το σχόλιο ενός follower της, η Κόνι Μεταξά προχώρησε σε ένα ξέσπασμα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κόνι είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά αλληλεπιδρά με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, της ζήτησαν να τους δείξει πώς τακτοποιεί τη γκαρνταρόμπα της και έτσι η ίδια μοιράστηκε ένα βίντεο μέσα από το δωμάτιο ντουλάπα της προκειμένου να αποκαλύψει και τα tips που ακολουθεί.

Αυτό στάθηκε αφορμή όμως για έναν ακόλουθο της να την κατηγορήσει πως κάνει επίδειξη πλούτου σε μια εποχή που μερικοί άνθρωποι δεν έχουν δεύτερη αλλαξιά.

Η Κόνι ενοχλήθηκε αρκετά από το συγκεκριμένο μήνυμα και για αυτόν τον λόγο θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από το προφίλ της, ενώ πριν μερικές μέρες απάντησε και για τις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυο.

Το ξέσπασμα της Κόνη Μεταξά

“Με αφορμή αυτό το μήνυμα, θέλω να πω ότι σε αντίθεση με πολλούς άλλους “celebrities” και “influencers” εγώ πολλές φορές δεν δείχνω πράγματα που κάνω γι’ αυτό το λόγο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση ένα τέτοιο μήνυμα με προσβάλλει. Γιατί; Γιατί η δουλειά μου έχει να κάνει με ρούχα.

Θα έλεγες αυτό το πράγμα σε μία στιλίστρια ας πούμε; Επίσης, κάποιος που παρακολουθεί αυτό το προφίλ ξέρει πως εσείς μου ζητάτε τέτοια βίντεο, και τα κάνω για να σας βοηθήσω με την τακτοποίηση και όχι για να “φλεξάρω” τον πλούτο μου. Ίσα ίσα είμαι η μόνη στην Ελλάδα που σας λέει αλήθεια για το πόσο κοστίζουν αυτά που φοράει και από που τα αγοράζει… Κάπου όπα. Και πριν στείλεις μήνυμα κάνε πρώτα μία σκέψη”.

Κόνη Μεταξά ξέσπασε με το σχόλιο ενός follower για επίδειξη πλούτου

Κόνη Μεταξά ξέσπασε με το σχόλιο ενός follower

Απίστευτο τρολλάρισμα στην Κόνι Μεταξά: «Είναι αλήθεια ότι είσαι δύο μέτρα;»

Η Κόνι Μεταξά είναι μια από τις πιο εκκεντρικές και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της ελληνικής σόου μπιζ και λόγω του μεγάλου βαθμού χιούμορ που διαθέτει, είναι πολλές οι φορές που δέχεται τρολλάρισμα.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή -δείτε εδώ και μερικές δηλώσεις του για την ίδια, είναι πολύ ταλαντούχα κοπέλα και ξέρει πολύ καλά πως να προκαλεί με τις εμφανίσεις της.

Μάλιστα, λατρεύει τις φωτογραφίες και διαθέτει έναν αρκετά δυνατό λογαριασμό στο instagram. Κατά συνέπεια, είναι εξαιρετικά ενεργή.

Πολύ συχνά αλληλεπιδρά με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές και πρόσφατα έκανε και ένα Q & A χωρίς να διστάζει λεπτό να απαντήσει στις αδιάκριτες και μη ερωτήσεις.

Μια από αυτές αφορούσε το ύψος της, με έναν ακόλουθο να την τρολλάρει και την ρωτάει χιουμοριστικά: «Είναι αλήθεια ότι είσαι 2 μέτρα;».

Η ίδια φυσικά δεν προσβλήθηκε και αντιθέτως απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια, αποκαλύπτοντας πως είναι ένα 1.60.

Απίστευτο τρολλάρισμα στην Κόνι Μεταξά