Κόνι Μεταξά: Είναι τελικά έγκυος;

Οργιάζουν οι φήμες που την θέλουν μανούλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κόνι Μεταξά: Είναι τελικά έγκυος;

Όλο και περισσότερες είναι οι φήμες που θέλουν την Κόνι Μεταξά να είναι έγκυος και να περιμένει για πρώτη φορά μωράκι.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και κόρη του Λευτέρη Πανταζή θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να απαντήσεις στις φήμες περί εγκυμοσύνης μέσω ενός βίντεο.

Η Κόνι το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και διέψευσε τελικά όλα αυτά που ακούγονται και είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι έγκυος, μην με ρωτάτε. Fake news. Απλά είχα πάρει κάποια κιλάκια και τώρα κάνω δίαιτα και τα έχω χάσει. Δεν είμαι έγκυος.» ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε και ποιο είναι το πραγματικό της ύψος.

Κόνι Μεταξά απαντά στο αν είναι έγκυος

Κόνι Μεταξά: «Με υποτιμά όταν η πρώτη ερώτηση είναι για τον πατέρα μου κι όχι για την δουλειά μου»

Καλεσμένη στο Mega Star με τη Μαντώ Γαστεράτου ήταν η Κόνι Μεταξά η οποία μέσα σε όλα ξέσπασε για το ότι ο κόσμος δεν υπολογίζει την δουλειά της αλλά μόνο το γεγονός ότι είναι κόρη του Λευτέρη Πανταζή.

Η νεαρή τραγουδίστρια που μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι, μίλησε για όλα στην παρουσιάστρια και αναφέρθηκε τόσο στην πορεία της στα μουσικά δρώμενα όσο και για τον πατέρα της.

Η Κόνι Μεταξά είπε χαρακτηριστικά: «Μετά την εμπειρία μου στο Πρωινό, έχω καταλάβει ότι έναν άνθρωπο πρέπει να τον ρωτάς τα βασικά. Ποια είναι αυτά; Είμαι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή.

Απλά όταν έχει να κάνει με το καλλιτεχνικό κομμάτι κι έχουν περάσει τόσα χρόνια κι έχω προσπαθήσει και δουλέψει πάρα πολύ, πιο πολύ από ότι περίμενα ότι μπορώ, δεν με εκνευρίζουν αυτά τα σχόλια, απλά με πιάνει περισσότερο πείσμα. Δηλαδή ότι πλέον αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνω αλλά κάπως σαν να την υποτιμούν.

Όταν η πρώτη ερώτηση είναι για τον πατέρα μου κι όχι για την δουλειά μου, αυτό αισθάνομαι. Αλλά ξέρω ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός του δημοσιογράφου γιατί είναι αυτά τα facts που σου είπα, ότι είμαι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και κάνουμε την ίδια δουλειά. Δε νομίζω να τον φτάσω ποτέ, μακάρι αλλά δουλεύω πάρα πολύ.»