Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχό κάνουν "Μαύρα Χριστούγεννα"

Το δεύτερο τραγούδι τους

Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχό κάνουν
News 05.12.2020 17:29
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό συνεργάζονται για ακόμα μια φορά και μας ανακοινώνουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο "Μαύρα Χριστούγεννα"

Οι δύο «εκρηκτικοί» καλλιτέχνες παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο γιορτινό τραγούδι λίγο πριν τις φετινές «περίεργες» γιορτές, όπου όλα είναι διαφορετικά και πρωτόγνωρα εξαιτίας της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, με την αγάπη να είναι το μόνο που παραμένει ίδιο και κάνει τη διαφορά.

Οπτικοποιώντας το τραγούδι, τη μουσική του οποίου έγραψαν οι Βασίλης Κουμεντάκος, Tasos Xiarcho και Sergio T και τους στίχους ο Tasos Xiarcho, ο Τάσος και η Konnie μας μεταφέρουν την τέλεια χημεία τους και τα θετικά τους vibes, με φόντο την άδεια από κόσμο νυχτερινή Αθήνα.

Το «Μαύρα Χριστούγεννα», από το ταλαντούχο δίδυμο που κέρδισε το περσινό «Just The 2 Of Us» κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις οι οποίες συγκέντρωναν κάθε φορά το απόλυτο άριστα των κριτών και τις περισσότερες ψήφους του κοινού, έρχεται μετά το mega hit «Μόνο Πάγο», που έγινε viral και μετρά σχεδόν 5 εκατομμύρια YouTube views. Λευτέρης Πανταζής: Η Kόνι του αποκάλυψε γιατί δεν βρίσκεται στο Πρωινό - "Μπαμπά, δεν μπορούσα..."

Κόνι Μεταξά: Η πρόταση στην Αμερική και ο λόγος που δεν κράτησε το επίθετο του πατέρα της

Καλεσμένη στους Χιούστον το Λύσαμε ήταν η Κόνι Μεταξά η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε για την ζωή της στην Αμερική την πρόταση για δουλειά αλλά και τον λόγο που δεν κράτησε το όνομα του πατέρα της αλλά της μητέρας της.

«Κωνσταντίνα Παγκοζίδη είναι το original όνομα, της ταυτότητας. Μετά στο Αγγλικό σχολείο που πήγαινα έγινε Κωνσταντίνα Πανταζής, έπειτα έγινε Κόνι Πανταζής για συντομία.

Όταν πήγα στην Αμερική συνειδητοποίησα ότι το Πανταζής είναι πολύ δύσκολο να το πούνε οι Αμερικάνοι. Τότε λοιπόν που νόμιζα ότι θα κάνω καριέρα στην Αμερική ρώτησα τους καθηγητές μου. Τους είπα ότι έχω και το Μεταξά και μου είπαν να κρατήσω αυτό» εξήγησε η Κόνι Μεταξά.

Για τις σπουδές της στην Αμερική, η ίδια τόνισε: «Τέσσερα χρόνια έκατσα για σπουδές και ένα χρόνο ήμουν στη Νέα Υόρκη. Γύρισα στην Ελλάδα γιατί δεν μπορούσα να βγάλω βίζα, γιατί τότε δεν είχα δουλέψει εκτός πανεπιστημίου. Προτάσεις όμως είχα πολύ καλές. Για παράδειγμα από την Warner Bros. Έχω ακόμα το καρτελάκι. Πήγαινα εκεί για να κάνω casting. Έκανα και κάποιες ταινίες μικρού μήκους στην Αμερική. Μάλιστα είχα κάνει ένα action που πήγε και στο Φεστιβάλ στις Κάννες. Δεν κέρδισε αλλά ήταν υποψήφιο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κόνι Μεταξά: Επέστρεψε στο Πρωινό και μίλησε για το πρόβλημα υγείας της - "Ήταν πολύ παράξενο..."

Ανατροπή στο Πρωινό - Ο αντικαταστάτης της Κόνι Μεταξά

Share