"Ασχολείσαι με τα κιλά της κοπέλας αντί να ασχολείσαι με το πόσα κιλά μ@λ@κ@ς είσαι" - Χαμός με τον Ξιαρχό

Μετά τα απαράδεκτα σχόλια του για την εμφάνιση μιας κοπέλας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε μια κοπέλα στο instagram, η οποία πρωταγωνιστούσε εν αγνοία της σε ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Τάσος Ξιαρχό στα social media, λίγο μετά τις δηλώσεις του για τον πατέρα του.

Συγκεκριμένα, ο χορευτής χωρίς την άδεια της κοπέλας, την τράβηξε ένα βίντεο, στο οποίο την χλεύαζε και την ειρωνευόταν για τα κιλά της.

"Όταν ήμουν παιδί άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Όταν είσαι παχύς δεν φοράς ρίγα οριζόντια. Το θυμάμαι από μωρό! Ναι, δεν φοράμε ρίγα οριζόντια! Ωραία, κοιτάξτε" είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό, γυρίζοντας την κάμερα του κινητού του και δείχνοντας την συγκεκριμένα κοπέλα που καθόταν στο διπλανό τραπέζι.

Στη συνέχεια, ο Τάσος κρύφτηκε στο μπάνιο του μαγαζιού γιατί η κοπέλα την οποία τραβούσε βίντεο προηγουμένως, αντιλήφθηκε τι συνέβη και παρέμεινε εκεί μέχρι εκείνη να αποχωρήσει, κάτι που αποκάλυψε ξανά μέσω ενός βίντεο.

Η ίδια είδε τον εαυτό της στα social media του και αμέσως μετά κατήγγειλε το συμβάν, αποκαλύπτοντας πως την έκανε να νιώσει σαν σκουπίδι και πως μάλιστα την μπλόκαρε, όταν εκείνη του έστειλε μήνυμα.

Το βίντεο του Τάσου Ξιαρχό και η καταγγελία της κοπέλας

Τα σχόλια στο Twitter για τον Τάσο Ξιαρχό

Φυσικά, αμέσως μετά την καταγγελία της κοπέλας, το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε νούμερο ένα trend στο Twitter.

Ποιος είναι ο Τάσος Ξιαρχό

Γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1992. Είναι 29 ετών. Ο Τάσος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν χορογράφησε τη Μαρίνα Σάττι στο κομμάτι «Μάντισσα», το οποίο έσπασε ρεκόρ προβολών στο YouΤube. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων με τις Κόνι Μεταξά, Τάμτα και Ελένη Φουρέιρα, ενώ έχει χορογραφήσει και πολύ μεγάλα show όπως τα MadWalk και τα Mad Music Awards.

Επίσης, έχει ανοίξει το show της Σήλιας Κριθαριώτη, στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Έχει στενή σχέση με τη φύση. Από μικρός περνούσε πολύ χρόνο στα βουνά της Πελοποννήσου, όπου ζούσαν ο παππούς και η γιαγιά του, και είχε καθημερινή επαφή με τα ζώα και τα κτήματα. Δηλώνει ότι αγαπάει πολύ όλα τα θηλαστικά, έχει όμως μια μικρή δυσκολία με τα μαμούνια. Θεωρεί ότι είναι ειλικρινής και δίκαιος άνθρωπος, που όμως μπορεί να γίνει οξύθυμος. Δε διστάζει, μάλιστα, να δηλώνει ανοικτά τη σεξουαλικότητά του και να εκφράζει την άποψή του ακόμη και αν αυτή προκαλεί αντιδράσεις.