Σίσσυ Χρηστίδου: "Το bullying γεννάει πολλές φορές bullies" - Η απάντηση "καρφί" στον Τάσο Ξιαρχό

Με αφορμή την ανάρτηση που έκανε σχολιάζοντας μια άγνωστη κοπέλα για τα κιλά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σίσσυ Χρηστίδου:

Στο σάλο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με τον Τάσο Ξιαρχό θέλησε να τοποθετηθεί η Σίσσυ Χρηστίδου, με την παρουσιάστρια να προχωρά σε μια ανάρτηση "καρφί".

Ο γνωστός χορογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μερικά βίντεο στα οποία σχολιάζει αρνητικά μια άγνωστη κοπέλα για τα κιλά της και τα ρούχα της.

«Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Ότι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε», είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος λίγο αργότερα ζήτησε δημόσια συγγνώμη, ωστόσο η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν μάλλον από αυτές που δεν πείστηκαν και ιδιαίτερα από την απάντησή του.

Έτσι, η παρουσιάστρια έκανε ένα ποστ στον λογαριασμό της στο Twitter και έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν θα τοποθετηθώ όπως πραγματικά θα ήθελα, γιατί όπως βλέπουμε ξεκάθαρα από την περίπτωση του #ξιαρχο , το bullying γεννάει πολλές φορές bullies. Θα πω μόνο πως εγώ μικρή έμαθα κυρίως να μην κάνω πράξεις σαν αυτή. Για τις ρίγες δεν έμαθα κάτι...».

Η απάντηση της Χρηστίδου στον Ξιαρχό

Σίσσυ Χρηστίδου για Τάσο Ξιαρχό

Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου - «Τέτοιοι τραμπουκισμοί δεν έχουν χώρο»

Δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι έκανε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, λίγο μετά την επίθεση που δέχθηκε σε μαγαζί όπου ζήτησε να τηρηθούν τα μέτρα, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ξεσπά για το νέο περιστατικό βίας.

«Ήμασταν 20 περίπου λοιμωξιολόγοι. Είχαμε ένα συνέδριο στην Καλαμπάκα και επισκεφτήκαμε μία ταβέρνα. Ένας εκ των συναδέλφων μου πήγε στη διεύθυνση του μαγαζιού και ζήτησε να γίνουν έλεγχοι των πιστοποιητικών εμβολιασμών, καθώς βλέπαμε ότι δεν είχαν ελεγχθεί», είπε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

«Δεν ξέρω τι να πω γι’ αυτό το περιστατικό. Είναι πολύ αμήχανο, θεωρώ ότι ο κ. Βασιλακόπουλος δεν θέλει να προσβάλλει κανέναν λέγοντας πως ο κύριος ήταν καφετζής και είχε άποψη για τα εμβόλια, γιατί ο καθένας μας έχει άποψη για το εμβόλιο, όταν αφορά τη δική του υγεία. Αυτά τα περιστατικά μας σοκάρουν όλους.

Τέτοιοι τραμπουκισμοί δεν έχουν κανένα χώρο, ειδικά σε μία τέτοια στιγμή που πάλι ανεβαίνουν τα νούμερα των κρουσμάτων. Αυτή τη στιγμή οι πνευμονολόγοι δέχονται μία τεράστια πίεση… Προσπαθούμε να καταλάβουμε από τα λόγια τους τι φταίει και τι δεν φταίει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φταίνε σε κάτι», σχολίασε η παρουσιάστρια.