"Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα" - Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό μετά το σάλο που προκάλεσε

Με την ανάρτηση του για την κοπέλα με τα παραπάνω κιλά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με τον Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαρισμό στο Instagram μερικά βίντεο από μια βραδινή του έξοδο στα οποία σχολιάζει αρνητικά μια κοπέλα για τα κιλά της αλλά και τα ρούχα που φοράει.

Ο γνωστός χορογράφος δεν δίστασε μάλιστα να δείξει και το πρόσωπο της κοπέλας, χωρίς φυσικά την άδεια της. Ο ίδιος, μετά το σάλο που προκάλεσε, προχώρησε σε ένα story, μέσα από το οποίο ζητά δημόσια συγγνώμη.

Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό μετά τα βίντεο με την κοπέλα που δημοσίευσε

«Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρόλα αυτά, δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε, όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο.

Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος. Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές, όμως νομίζω δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ».

Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό μετά το σάλο που προκάλεσε

Τα σχόλια στο Twitter για τον Τάσο Ξιαρχό

Φυσικά, αμέσως μετά την καταγγελία της κοπέλας, το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε νούμερο ένα trend στο Twitter.

Ποιος είναι ο Τάσος Ξιαρχό

Γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1992. Είναι 29 ετών. Ο Τάσος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν χορογράφησε τη Μαρίνα Σάττι στο κομμάτι «Μάντισσα», το οποίο έσπασε ρεκόρ προβολών στο YouΤube. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων με τις Κόνι Μεταξά, Τάμτα και Ελένη Φουρέιρα, ενώ έχει χορογραφήσει και πολύ μεγάλα show όπως τα MadWalk και τα Mad Music Awards.

Επίσης, έχει ανοίξει το show της Σήλιας Κριθαριώτη, στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Έχει στενή σχέση με τη φύση. Από μικρός περνούσε πολύ χρόνο στα βουνά της Πελοποννήσου, όπου ζούσαν ο παππούς και η γιαγιά του, και είχε καθημερινή επαφή με τα ζώα και τα κτήματα. Δηλώνει ότι αγαπάει πολύ όλα τα θηλαστικά, έχει όμως μια μικρή δυσκολία με τα μαμούνια. Θεωρεί ότι είναι ειλικρινής και δίκαιος άνθρωπος, που όμως μπορεί να γίνει οξύθυμος. Δε διστάζει, μάλιστα, να δηλώνει ανοικτά τη σεξουαλικότητά του και να εκφράζει την άποψή του ακόμη και αν αυτή προκαλεί αντιδράσεις.