Επιτέλους - Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Ίαν Στρατή

Είναι πλέον επίσημο - Ποζάρουν αγκαλιασμένοι και ευτυχισμένοι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιτέλους - Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Ίαν Στρατή

Μπορεί να τους πήρε αρκετό καιρό να το παραδεχθούν, ωστόσο η στιγμή ήρθε. Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής είναι και επίσημα το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόου μπιζ.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής όλους αυτούς τους μήνες είχαν αφήσει πολλά υπονοούμενα για την μεταξύ τους σχέση, όπως το κοινό τους ταξίδι στην Ιταλία, ωστόσο δεν είχαν ποτέ επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι.

Μέχρι σήμερα όμως, μιας και πριν λίγα λεπτά η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον Ίαν Στρατή. Στο τρυφερό αυτό στιγμιότυπο, ο Ίαν της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο, με την ίδια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

“.. The songs on the radio are okay. But my taste in music is your face ..” ???? • best year ever ♥️" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία Συνατσάκη - Στρατή

Η αμήχανη αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη στην ερώτηση αν συγκατοικεί με τον Ίαν Στρατή

Τους τελευταίους μήνες φαίνεται πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι ζευγάρι. Και οι δύο έχουν επιλέξει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βέβαια, παρά το γεγονός πως έχουν κρατήσει χαμηλούς τόνους, το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς έχει προδώσει τον δεσμό τους κι ας αποφεύγουν να επιβεβαιώσουν την σχέση τους.

Η Μαίρη Συνατσάκη μπορεί να μην θέλει να μοιράζεται τόσο τις προσωπικές της στιγμές αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ενεργή στα social media που έχει, καθώς συχνά πυκνά εκφράζει τις δικές της απόψεις για διάφορα θέματα.

Το βράδυ της Τετάρτης η ίδια θέλησε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέσα σε όλες τις ερωτήσεις που η ίδια δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους, υπήρχαν κι εκείνοι οι οποίοι δεν δίστασαν να την ρωτήσουν για την προσωπική της ζωή.

Μια ερώτηση από αυτές ήταν κι αυτή “Παραδέξου ότι συζείς επιτέλους”. Τότε η Μαίρη Συνατσάκη απέφυγε να σχολιάσει εμφανώς αμήχανη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: