Μαίρη Συνατσάκη: "Δεν βρίσκω παραβατική τη συμπεριφορά μου" - Η νέα απάντηση στον Κώστα Τσουρό

Η δημόσια υποστήριξη της Κατερίνας Καινούργιου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Συνατσάκη:

Χαμός έχει γίνει με μια ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη αναφορικά με ένα περιστατικό που συνέβη στην μέση του δρόμου. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε εναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος βιντεοσκόπησε μια περαστική γυναίκα.

Η Μαίρη του ζήτησε να το σταματήσει, με την αντίδρασή της αυτή να σχολιάζεται αρκετά αρνητικά από τον Κώστα Τσουρό. Η ίδια μίλησε το πρωί της Παρασκευής (12/11) στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και έδωσε μια νέα απάντηση στον δημοσιογράφο.

Η νέα απάντηση της Συνατσάκη στον Τσουρό

«Είχα δικαίωμα να υπερασπιστώ την κοπέλα, όπως θα ήθελα να κάνει κάποιος άλλο και με εμένα. Δεν έχει να κάνει με αστυνόμευση αλλά με την παραβίαση του σώματα χωρίς συνέναιση. Ήμουν εξαιρετικά ευγενική, περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Δεν βρίσκω παραβατική τη συμπεριφορά μου. Του μιλούσα στον πληθυντικό, δεν τον έβρισα, δεν τον έσπρωξα.

Ειρήνη, αγάπη και ελευθερία. Αλλά αυτά δεν έρχονται έτσι, από μόνα τους, θέλουν δουλειά και έχουννα κάνουν μετα ατομικά μας δικαιώματα που διεκδικούμε».

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα υποστήριξε ανοιχτά την Μαίρη Συνατσάκη: «Οι απόψεις του Κώστα Τσουρού είναι συνήθως μια χαρά. Αυτό που είδα τώρα είναι απαράδεκτο. Πολύ καλά έκανε η Μαίρη».

Και η Ζέτα Δούκα στήριξε ανοιχτά την Μαίρη Συνατσάκη μετά το κράξιμο του Τσουρού

Την Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να υποστηρίξει δημόσια η Ζέτα Δούκα με μια ανάρτηση στο instagram. Αφορμή για αυτό στάθηκαν μερικά σχόλια του Κώστα Τσουρού κατά της Μαίρης.

Η ηθοποιός στήριξε ανοιχτά την Μαίρη, για την οποία έκανε κι ένα story στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Μπράβο Μαίρη”

Ζέτα Δούκα για Συνατσάκη