Νίκος Μουτσινάς: Στήριξε δημόσια την Συνατσάκη - "Δεν θα σου άρεσε ο άλλος να έχει τον κ@λο σου στον κινητό του"

Απασφάλισε ο παρουσιαστής μετά τα σχόλια του Τσουρού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς: Στήριξε δημόσια την Συνατσάκη -

Την στήριξή του στην Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να δείξει δημόσια ο Νίκος Μουτσινάς, κατά την διάρκεια της σημερινής του εκπομπής (12/11). Η παρουσιάστρια έχει προκαλέσει χαμό, από την στιγμή που αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν είδε έναν άγνωστο άντρα να τραβάει βίντεο μια περαστική γυναίκα.

Ο Κώστας Τσουρός ήταν ανάμεσα σε εκείνους που ενοχλήθηκαν από την κίνηση της, με την ίδια ωστόσο να μην μετανιώνει για τον τρόπο που έδρασε.

Ο Νίκος Μουτσινάς, από την άλλη, στήριξε την φίλη του σχολίαζοντας χαρακτηριστικά: «Το είδα όλο με τη Μαίρη. Δεν θεωρώ ότι έγινε πολύ σωστή παρατήρηση από τον Κώστα. Δεν καταλαβάμε τι ήθελε να πει. Μπορεί να μην του έχει συμβεί, είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει να έχει ο άλλος τον κ@λο σου στον κινητό του, είναι και κάπως δικό σου θέμα. Είναι η εποχή να μιλάμε λίγο, φτάνει η μούγκα».

Η στήριξη του Μουτσινά στην Συνατσάκη

"Δεν βρίσκω παραβατική τη συμπεριφορά μου" - Η νέα απάντηση στον Κώστα Τσουρό

Η ίδια μίλησε το πρωί της Παρασκευής (12/11) στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και έδωσε μια νέα απάντηση στον δημοσιογράφο.

«Είχα δικαίωμα να υπερασπιστώ την κοπέλα, όπως θα ήθελα να κάνει κάποιος άλλο και με εμένα. Δεν έχει να κάνει με αστυνόμευση αλλά με την παραβίαση του σώματα χωρίς συνέναιση. Ήμουν εξαιρετικά ευγενική, περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Δεν βρίσκω παραβατική τη συμπεριφορά μου. Του μιλούσα στον πληθυντικό, δεν τον έβρισα, δεν τον έσπρωξα.

Ειρήνη, αγάπη και ελευθερία. Αλλά αυτά δεν έρχονται έτσι, από μόνα τους, θέλουν δουλειά και έχουννα κάνουν μετα ατομικά μας δικαιώματα που διεκδικούμε».

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα υποστήριξε ανοιχτά την Μαίρη Συνατσάκη: «Οι απόψεις του Κώστα Τσουρού είναι συνήθως μια χαρά. Αυτό που είδα τώρα είναι απαράδεκτο. Πολύ καλά έκανε η Μαίρη».