J2US - Ανατροπή: Επιστρέφει το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο

Και έχει να γίνει χαμός

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Νικηφόρος μετά το τελευταίο live του J2US, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Ιωάννα Τούνη αναμένεται να επιστρέψει στο εντυπωσιακό show σε μία εμφάνιση - έκπληξη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να τη δούμε στον μεγάλο τελικό του J2US, όπου θα τραγουδήσει μαζί με τον παρτενέρ του καθώς και τη Λάουρα Νάργες, η οποία την αντικατέστησε μετά την αποχώρησή της.

Expand player

Η αποκάλυψη του Νικηφόρου για την επιστροφή της Ιωάννας Τούνη στο J2US

«Μου λείπει η Ιωάννα Τούνη. Μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο. Θα έρθει στον τελικό από όσο ξέρω. Νομίζω θα με μοιραστούν με την Λάουρα Νάργες στον τελικό ή θα κάνουμε κάτι όλοι μαζί», είπε χαρακτηριστικά ο Νικηφόρος.

Γιατί είχε αποχωρήσει η Ιωάννα Τούνη από το J2US

Μέσα από την (8/11) εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη από το J2US, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας που απαιτεί την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν μίλησε ξεκάθαρα για την αποχώρησή της, ωστόσο εξήγησε πως είναι κάτι πολύ προσωπικό το οποίο δεν της επιτρέπει να επιστρέψει στο show.

«Έχει να κάνει με θέμα υγείας πολύ δικού της ανθρώπου. Για αυτό τον λόγο έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι. Γιατί πέρα από το ότι πρέπει να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη, θα χρειαστεί και μια φροντίδα και πρέπει να είναι εκεί πέρα. Από εκεί και πέρα ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για τα μηνύματα. Είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό. Ας πάει καλά κάτι πολύ σημαντικό και ας μην ασχολούμαστε αν θα επιστρέψει στο σόου» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Δεν πήγε η Τούνη αλλά τελικά μπαίνει η πρώην του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη "έσπασε" την σιωπή της - Η απάντηση στα δημοσιεύματα που τη θέλουν έγκυο