Survivor 5: Δεν πήγε η Τούνη αλλά τελικά μπαίνει η πρώην του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Καλά πήγε αυτό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Δεν πήγε η Τούνη αλλά τελικά μπαίνει η πρώην του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Πρεμιέρα κάνει σε λίγες μέρες (δείτε εδώ ακριβώς την ημερομηνία) το Survivor 5, ωστόσο δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα τα ονόματα που πρόκειται να συμμετέχουν.

Ένα από τα πρόσωπα που ακούγεται έντονα πως θα ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο είναι η Ελισάβετ Σπάνου, η οποία στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η εκπομπή Super Κατερίνα τσάκωσε την τραγουδίστρια την ώρα που έκανε την προπόνησή της και όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο αν θα συμμετέχει τελικά στο Survivor, η ίδια δεν απάντησε ξεκάθαρα, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα ανήκει στην ομάδα των διασήμων του 5ου κύκλου.

Να σημειώσουμε πως ο Ατζούν κάνει συνεχώς πρόταση στην Ιωάννα Τούνη, παρόλα αυτά η ίδια παραμένει πιστή στο "όχι", για αυτό και προσέγγισε άλλη σύντροφο του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Οι δηλώσεις της Σπανού για την συμμετοχή της στο Survivor 5

Ζήτησε 3.000 ευρώ την εβδομάδα για να μπει στο Survivor 5 - Του έριξε άκυρο ο Ατζούν

Προσφάτως αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό πολιτικό (δείτε εδώ όσα είπε). Σήμερα, Πέμπτη 16/12, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Happy day αποκάλυψε πως ζήτησε από τον Ατζούν Ιλιτζαλί 3.000 ευρώ ανά εβδομάδα για να συμμετέχει στο Survivor 5 αλλά τελικά η παραγωγή δεν ικανοποίησε το αίτημά του και κάπως έτσι ο Άγιος Δομίνικος δεν είναι στα πλάνα του.

«Δεν τα βρήκαμε στα οικονομικά ζήτησα 3.000€ την εβδομάδα και αρνήθηκαν να μου τα δώσουν» είπε αρχικά. «Μετά την Kendall Jenner που γύμνασα στη Μύκονο έχουν ανέβει οι μετοχές μου. Είναι δύσκολο να αφήσω πίσω την πελατεία μου» πρόσθεσε.

Ο λόγος για τον Μάνο Βροντζάκη.