Survivor 2024: Ο Σάββας Γκέντσογλου έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή του

«Ένα μαγικό ταξίδι δυστυχώς έφτασε στο τέλος του»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/gentsoglou
Instagram/gentsoglou

Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση του Σάββα Γκέντσογλου να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor πριν από λίγες μέρες. Ο ποδοσφαιριστής έμοιαζε με φαβορί ακόμα και για τη νίκη, μέχρι να έρθει ένας σοβαρός τραυματισμός στο χέρι να τον σταματήσει και να τον οδηγήσει εκτός.

«Το χέρι δεν είναι εντάξει. Το σπάσιμο, το κάταγμα έχει δέσει αλλά έχω ένα κομμένο σύνδεσμο, τον οποίο δεν είχαν δει και είναι λίγο σπάνιο από ότι μου είπε ο γιατρός. Μάλλον θα χρειαστεί και χειρουργείο, οπότε ως εδώ ήταν. Θα φύγω! Τέλος. Δεν πειράζει όλα στο πρόγραμμα είναι και για κάποιο λόγο γίνονται. Ήταν ωραία, ωραίο ταξιδάκι», είχε πει ο Σάββας Γκέντσογλου, ανακοινώνοντας την απόφασή του να αποχωρήσει από το Survivor και ξαφνιάζοντας τους συμπαίκτες του, που τον είχαν σε εκτίμηση.

Δείτε επίσης: Σάββας Γκέντσογλου: Πόσα λεφτά πήρε για τις 15 εβδομάδες που έκατσε στο Survivor

Η πρώτη ανάρτηση του Σάββα Γκέντσογλου

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Σάββας Γκέντσογλου επέλεξε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor και να περιγράψει την εμπειρία που βίωσε τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης ευχαριστεί τους ανθρώπους που γνώρισε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και δηλώνει ευγνώμων.

«Ένα μαγικό ταξίδι δυστυχώς έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την παραγωγή που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω από κοντά την εμπειρία του Survivor, τον ΣΚΑΪ καθώς και όλα τα παιδιά που εργάστηκαν γι’ αυτό το μεγάλο project και που ήταν πάντα δίπλα μας καθημερινά. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως να το πω στους συμπαίκτες μου και από τις δυο ομάδες γιατί χωρίς αυτούς το ταξίδι δεν θα ήταν τόσο όμορφο», αναφέρει σε πρώτη φάση η ανάρτηση του Σάββα Γκέντσογλου στο Instagram

«Οι εμπειρίες, τα μαθήματα και οι φιλίες είναι αυτά που μένουν. Survivor σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες αυτούς τους 4 μήνες» καταλήγει ο Σάββας Γκέντσογλου.