Μάνος Βροντζάκης: «Πολιτικός μου ζήτησε να μπω στο ντους μαζί του»

Συγκλονιστική καταγγελία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μάνος Βροντζάκης: «Πολιτικός μου ζήτησε να μπω στο ντους μαζί του»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας (15/11) ο Μάνος Βροντζάκης, το γνωστό μοντέλο και personal trainer, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανήθικη πρόταση που είχε δεχθεί πριν από λίγο καιρό από γνωστό πρόσωπο της πολιτικής.

Όπως εξήγησε του είχε ανοίξει την πόρτα με την πετσέτα και του είχε ζητήσει να μπει στο ντουζ μαζί του, ενώ μία αντίστοιχη καταγγελία είχε κάνει πριν λίγο καιρό και η Ελεονώρα Μελέτη.

Οι δηλώσεις του Μάνου Βροντζάκη

«Έχω συνεργαστεί με όλους τους Έλληνες σχεδιαστές, και έχω δουλέψει και στο Μιλάνο. Το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει για modelling είναι 1500-2000 ευρώ για διαφήμιση. Και τα κορίτσια και τα αγόρια μου ζητάνε το τηλέφωνό μου στο Instagram και μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες.

Χθες με κάλεσαν από το καινούργιο Survivor, ακόμα δεν ξέρω αν θα πάω, θα δω. Με είχαν προσεγγίσει και για το πρώτο Bachelor αλλά δε με ενδιέφερε σαν concept καθόλου, δεν το θεωρώ όμορφο προς τα κορίτσια.

Δέχτηκα παρενόχληση στα ξεκινήματά μου σαν μοντέλο. Προσπάθησε ένας σχεδιαστής να με δει γυμνό και να με πιάσει. Ως personal trainer, ένας πολύ γνωστός κύριος της πολιτικής μού άνοιξε την πόρτα με πετσέτα, και μετά ήθελε να μπω στο ντους μαζί του.

Ήμουν προσωπικός γυμναστής της Κένταλ Τζένερ. Ιδιοτροπίες πολλές. Δε μου συστήθηκε καν την πρώτη φορά. Έχω γυμνάσει και την Λίντσεϊ Λόχαν. Μεγάλο μούτρο. Ήταν μονίμως μεθυσμένη, αλλά έκανε καλά τις ασκήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ποιος είναι ο Μάνος Βροντζάκης

O Μάνος είναι personal trainer και μοντέλο. Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Αθηνών (ΤΕΦΑΑ) και από 5 ετών έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση μέχρι και τα 21 του, με πολλές διακρίσεις και μετάλλια.

Έπειτα αποφοίτησε από το λύκειο και σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ όπου παράλληλα ξεκίνησε να δουλεύει ως γυμναστής αλλά και ως μοντέλο. Ως μοντέλο έχει συνεργαστεί με όλους τους Έλληνες σχεδιαστές, έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις και έχει συμμετέχει σε πασαρέλες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια είναι freelancer personal trainer, γυμνάζοντας καθημερινά πολύ κόσμο και πολλούς celebrities. Ο Μάνος Βροντζάκης είναι 26 χρονών και ζει στο Περιστέρι.