Ξαφνική αποχώρηση από το Survivor 5 - Πριν προλάβει να κάνει πρεμιέρα

Το ανακοίνωσε με μία ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξαφνική αποχώρηση από το Survivor 5 - Πριν προλάβει να κάνει πρεμιέρα

Ο πέμπτος κύκλος του Survivor έχει δημιουργήσει σοβαρό πονοκέφαλο στον Ατζούν Ιλιτζαλί μιας και δεν έχει καταφέρει να βρει τους celebrities που θα στελεχώσουν την ομάδα των Διάσημων. Το ένα όχι διαδέχεται το άλλο και πριν λίγες ώρες είχαμε και μία απρόσμενη αποχώρηση.

Πρόκειται για ένα θέμα που είχε συμφωνήσει με την εταιρεία παραγωγής αλλά δεν είχε προλάβει ακόμα να υπογράψει.

Ποιος αποχώρησε από το Survivor 5 πριν πάει Άγιο Δομίνικο

Ο λόγος για τον Νότη Χριστοδούλου, ο οποίος με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε ξεκάθαρο πως δε θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

«Άσε μας αγάπη μου που θα τρέχω στις ζούγκλες. Δεν πάω πουθενά. Τα φιλιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram του.

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας - Έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης (14/12)

Η αντίστροφη μέτρηση για τον νέο κύκλο του Survivor έχει ξεκινήσει και έτσι, το πρωί της Τρίτης (14/12) η εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε ποια θα είναι η οριστική, πλέον, ημερομηνία της πρεμιέρας του αγαπημένου ριάλτι επιβίωσης.

Μπορεί ακόμα να μην έχουν αποφασιστεί τα ονόματα των Διάσημων που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ κάποιους που έχουν υπογράψει), ωστόσο η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε πότε θα βγάλει στον αέρα το Survivor 5.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή Super Κατερίνα, το ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 21:00.