Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Demy: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αρνήθηκε να πάει στο Survivor 5 - Τι συνέβη;

Όλα όσα ανέφερε

Demy: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αρνήθηκε να πάει στο Survivor 5 - Τι συνέβη;
News 10.12.2021 13:56
Από Ίρις Βίλα

Ανάμεσα στα άτομα τα οποία βρέθηκαν στο μεγάλο πάρτι της Panik Records για τα δέκα χρόνια λειτουργίας της δισκογραφικής εταιρείας, ήταν και η Demy.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA «Happy day». Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως δέχτηκε πρόταση για το Survivor 5. Ωστόσο, η ίδια αρνήθηκε να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δηλώσεις της Demy για το Survivor 5

«Είχε γίνει μια συζήτηση, υπόνοια για το Survivor. Αλλά δεν θα άντεχα ούτε για μία ημέρα. Είμαι σε μια διαδικασία που προσπαθώ να προσέξω τον εαυτό μου, υπάρχουν κάποια θέματα με τη διατροφή μου που είναι θέματα υγείας οπότε δεν θα έκανα τέτοιο πράγμα στον εαυτό μου. Γιατί ξέρω ότι είναι επίπονο και κακό για την υγεία μου».

«Τον τελευταίο χρόνο πέρασα απ' όλες τις φάσεις και τα συναισθήματα»

Η Demy παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της στο τραγούδι.

Η εμβολιασμένη πλέον όμορφη τραγουδίστρια μπορεί να είναι μικρή ηλικιακά, ωστόσο βρίσκεται αρκετά χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο και μάλιστα χάρη στην πανδημία βρήκε την ευκαιρία να κάνει ανασκόπηση για το μέλλον.

«Τον τελευταίο χρόνο πέρασα απ' όλες τις φάσεις και τα συναισθήματα. Απόλαυσα την ξαφνική ηρεμία στις αρχές της πρώτης καραντίνας, αγχώθηκα, φοβήθηκα, έπεσα ψυχολογικά, έκλαψα, βρήκα κουράγιο, βρήκα νέες ασχολίες και χαρές, ξαναπελπίστηκα και πάει λέγοντας, όπως φαντάζομαι όλοι.

Πιστεύω ότι σε όλα τα δύσκολα πάντα θα βρεις μια θετική πλευρά αν το αντιμετωπίσεις σωστά. Επαγγελματικά, για μένα αυτός ο χρόνος ήταν μια ευκαιρία να κάνω ένα διάλειμμα μετά από μερικά πολύ έντονα χρόνια όπου έτρεχα με πολύ γρήγορους ρυθμούς, ήταν ευκαιρία για ανασκόπηση και σχεδιασμό για το μέλλον.

Σίγουρα υπήρξαν φάσεις που έπεσα ψυχολογικά, αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι είχα μάθει σε αυτούς τους έντονους ρυθμούς, είχα συνδέσει την ευτυχία με την παραγωγικότητα και την επιτυχία και αυτό είναι κάτι που δύσκολα το αποπρογραμματίζεις από το σύστημα σου.

Η ελπίδα μου είναι να βγούμε σύντομα απ' όλο αυτό κρατώντας κάποια θετικά που μας έμαθε, να ακούμε το σώμα και την ψυχή μας καινά κατεβάζουμε ρυθμούς όταν χρειάζεται χωρίς ενοχές, να εκτιμάμε την κάθε στιγμή και την επαφή με τους ανθρώπους μας, να έχουμε παραπάνω ενσυναίσθηση, αφού όλοι τελικά οι άνθρωποι στο βάθος έχουμε τις ίδιες ανησυχίες και τελικά αντιμετωπίζουμε τις ίδιες βασικές προκλήσεις».

Demy για την καραντίνα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα καυτά φιλιά της Demy με τον αγαπημένο της! Πιο διαχυτική από ποτέ στα μπουζούκια!

Demy: Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Share