Σίσσυ Χρηστίδου: Για πασχαλινές αγορές μαζί με τη βαφτιστήρα της, Ada

Αχώριστη με την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/sissychristidou
Instagram/sissychristidou

Ζεστά έχει πάρει τον νέο της ρόλο, ως νονά, η Σίσσυ Χρηστίδου! Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» έχει μεγάλη αδυναμία στη βαφτιστήρα της, την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, Ada και δεν το κρύβει αυτές τις μέρες που καλείται να εκπληρώσει το... καθήκον της.

Τα αισθήματα είναι αμοιβαία φυσικά, αφού και η μικρή έχει δείξει πολλές φορές τρυφερότητα στη νονά της, μέσα από στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί η μητέρα της, ενώ την έχει επισκεφθεί και στο πλατό του MEGA για να της κάνει έκπληξη στο παρελθόν.

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: Αποχώρησε αναγκαστικά συνεργάτης της από το Χαμογέλα και Πάλι - «Θα χρειαστεί να...»

Η εξόρμηση της Σίσσυς Χρηστίδου στα μαγαζιά με τη βαφτιστήρα της

Από τη στιγμή που μετράμε πλέον αντίστροφα για τη Μεγάλη Εβδομάδα και για το Πάσχα, η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει τις πασχαλινές της αγορές, έχοντας φυσικά μαζί και το «σοκολατάκι» της, όπως αποκαλεί χαϊδευτικά τη μικρή με καταγωγή από την Ουγκάντα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέλεξε το απόγευμα της Πέμπτης 25/4 να πάει για ψώνια με την Ada για να διαλέξει την πασχαλινή της λαμπάδα αλλά και δώρο. Στο τέλος μάλιστα, οι δυο τους είπαν να ολοκληρώσουν το απόγευμα τους, κάνοντας μια στάση για παγωτό, με την παρουσιάστρια του MEGA να δημοσιεύει μια χαριτωμένη φωτογραφία τους.

Στο πλευρό τους βρισκόταν φυσικά και η Χριστίνα Κοντοβά, που έδειχνε να χαίρεται με την όμορφη σχέση που έχουν χτίσει οι δυο τους.

Δείτε βίντεο με την περιήγησή τους σε κατάστημα παιδικών παιχνιδιών: