Σίσσυ Χρηστίδου: Αποχώρησε αναγκαστικά συνεργάτης της από το Χαμογέλα και Πάλι - «Θα χρειαστεί να...»

Η ιδιαίτερη ανακοίνωση στον αέρα του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Αποχώρησε αναγκαστικά συνεργάτης της από το Χαμογέλα και Πάλι - «Θα χρειαστεί να...»

Η Σίσσυ Χρηστίδου βγήκε στον αέρα της εκπομπής της, Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου και καλωσόρισε το κοινό και τους συνεργάτες της. Λίγο αργότερα, ωστόσο, προχώρησε σε μία ιδιαίτερη ανακοίνωση, καθώς αποκάλυψε πως ένα από τα πρόσωπα της ομάδας της αναγκάζεται να αποχωρήσει.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καραστεφανή, ο οποίος είχε δική του στήλη, ωστόσο λόγω ενός προσωπικού του προβλήματος δεν θα μπορέσει να συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, τον αποχαιρέτησε συγκινημένη και του ευχήθηκε να λυθούν όλα τα θέματα σύντομα.

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου σε Κωνσταντίνο Βασάλο - «Έρχονται τα κανάλια απ’ έξω να απαντήσω γιατί σε έχω με το ζόρι στην εκπομπή! Τι να απαντήσω;»

Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου για τον συνεργάτη που αποχωρεί από το Χαμογέλα και Πάλι

«Δημήτρη μου εδώ θέλω να πούμε κάτι. Ο Δημήτρης έχει ένα προσωπικό θέμα, στην προσωπική του ζωή, που θα χρειαστεί να τον αποχωριστούμε, τουλάχιστον προσωρινά. Θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για την παρέα που κάναμε. Ελπίζω να ξαναβρεθούν οι δρόμοι μας πάρα πολύ σύντομα, να πάνε όλα πάρα πολύ καλά σε αυτό το ζήτημα, να περάσουν γρήγορα, σε ευχαριστούμε και σε αγαπάμε πολύ».

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου - «Θα προτιμήσουμε ένα καλό παιδί από ένα κακό παιδί που είναι πάρα πολύ καλός επαγγελματίας»

Εχθές 20/4 επέστρεψε ο Παύλος Σταματόπουλος μετά τον θάνατο του πατέρα του

Ο Παύλος Σταματόπουλος πριν από μερικές ημέρες βυθίστηκε στο πένθος και τη θλίψη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του και γι' αυτό απουσίαζε την προηγούμενη εβδομάδα από το πλατό της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι. Η οικογένειά του τον χρειαζόταν και ο ίδιος έπρεπε να πάρει λίγο χρόνο για να θρηνήσει με την ησυχία του.

Το Σάββατο 20 Απριλίου ωστόσο, επέστρεψε στο πόστο του και οι συνεργάτες του τον καλωσόρισαν με τον πιο όμορφο τρόπο. Γι' αυτό, αλλά και για τα συγκινητικά μηνύματα που δέχθηκε, πήρε λίγο χρόνο στον τηλεοπτικό αέρα για να ευχαριστήσει όσους του συμπαραστάθηκαν.

«Μας έλειψες πάρα πολύ», του είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και ο δημοσιογράφος αποκρίθηκε: «Κι εσείς μου λείψατε. Να πω σε αυτό το σημείο ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αδερφό μου, σε όλη μου την οικογένεια, σε εσάς, στον κόσμο που έστειλε μηνύματα στα social, στο τηλέφωνο, γιατί σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

«Σε αγαπάμε πάρα πολύ και ελπίζω να το αισθάνεσαι. Η ζωή συνεχίζεται πάντα παιδιά, αυτό είναι το νόημα να σηκώνεσαι όρθιος ό,τι δυσκολίες και συναντάς. Να στείλω κι εγώ ένα φιλί στο αδερφό σου και προχωράμε», επισήμανε, μεταξύ άλλων, έπειτα η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Φιλία & κουμπαριά που έληξαν άδοξα: Τα unfollow Χρηστίδου και Σταματόπουλου στην Έλλη Κοκκίνου - Τι συνέβη

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες είχε κάνει την παρακάτω ανάρτηση για τον χαμό που τον "τσάκισε", με τους ακόλουθούς του να του εύχονται συλλυπητήρια για τον αγαπημένο του μπαμπά.