Σίσσυ Χρηστίδου: «Θα προτιμήσουμε ένα καλό παιδί από ένα κακό παιδί που είναι πάρα πολύ καλός επαγγελματίας»

Η απάντηση σε Καινούργιου και Αλεξάνδρου για τα σχόλια τους προς τον Βασάλο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: «Θα προτιμήσουμε ένα καλό παιδί από ένα κακό παιδί που είναι πάρα πολύ καλός επαγγελματίας»

Το Σάββατο 13/4 στο Χαμογέλα και Πάλι η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκαν στις πρόσφατες δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με την παρουσία του πρώην παίκτη reality στην τηλεόραση (δείτε εδώ όσα είπε).

Όλα ξεκίνησαν από την εκπομπή του Βασάλου στο κανάλι του Raw House στο Youtube με τον ίδιο να αναφέρει μεταξύ άλλων, πως υπάρχουν στιγμές που αισθάνεται να μην έχει θέση στην τηλεόραση παρά το γεγονός, που εξακολουθεί να καλύπτει μια θέση σε εκπομπή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ως παρουσιάστρια της εκπομπής, που είναι μέλος ο Βασάλος έδωσε μια δημόσια απάντηση προς όλους όσοι τον σχολιάζουν - μιας και εκείνη ήταν που διεκδικούσε την επιστροφή του Βασάλου στο Χαμογέλα και πάλι.

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στα σχόλια που δέχεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος

«Εγώ καταλαβαίνω πώς το λέει η Κατερίνα και ο Δημήτρης. Απλά επειδή δεν σε ξέρει ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πώς τα λες. Στην τηλεόραση είμαστε σοβαροφανείς. Εγώ νομίζω για αυτό νομίζω παρεξηγείσαι. Δεν ξέρετε τι πλάσμα είναι αυτό, όλο αυτό που βλέπετε είναι μια άμυνα. Είναι ένα από τα πιο γλυκά πλάσματα που υπάρχουν, ο Κωνσταντίνος.

Ο λόγος που εγώ τον ήθελα προσωπικά πάρα πολύ στην εκπομπή και όλα τα παιδιά είναι κυρίως το πόσο καλοί άνθρωποι είναι και μπορεί αυτό να μην είναι και πολύ επαγγελματικό. Αλλά σίγουρα θα προτιμήσουμε στην ομάδα μας ένα καλό παιδί από ένα κακό παιδί που είναι πάρα πολύ καλός επαγγελματίας. Σταυρώστε μας», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ανοιχτή πρόταση του Αλεξάνδρου στον Βασάλο

«Κάτι που δεν καταλαβαίνω εγώ – δεν θέλω να πάρω θέση επειδή ήμουν στην προηγούμενη εκπομπή και έγινε όλο αυτό που έγινε – είναι ότι ο Κωνσταντίνος γνώριζε ότι αυτή η εκπομπή έχει αυτή τη θεματολογία και γι’ αυτό είχε φύγει κιόλας. Γιατί ξαναγύρισε σε μία εκπομπή που δεν άλλαξε θεματολογία; Συνεντεύξεις πάντα έκανε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στις 9/4/24 στην Οδό Ζαρίφη και στο τέλος επισήμανε:

«Ξέρεις τι μου αρέσει πραγματικά στον Κωνσταντίνο και καλά κάνει και εκφράζεται; Αφού μπορεί και έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το πού θα πάει, καλά κάνει και το κάνει», ενώ λίγο αργότερα έστειλε ανοιχτή πρόσκληση στον Κωνσταντίνο Βασάλο να βρεθεί στην εκπομπή ή να πάει ο ίδιος καλεσμένος στο κανάλι του στο YouTube.