Κατερίνα Καινούργιου για Βασάλο & Χαμογέλα και Πάλι: «Αν δεν του αρέσει εκεί που είναι ας έρθει ένας άλλος που το έχει ανάγκη»

«Ξέρετε πόσα παιδιά μου στέλνουν καθημερινά μηνύματα και μου ζητάνε δουλειά;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου για Βασάλο & Χαμογέλα και Πάλι: «Αν δεν του αρέσει εκεί που είναι ας έρθει ένας άλλος που το έχει ανάγκη»

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, ασχολήθηκαν σήμερα Τρίτη 9/4, με τις νέες αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Βασάλου στο νέο του βίντεο στο κανάλι του Raw House που ανεβαίνει στο YouTube.

Μπορεί να μίλησε για την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ τι είπε), ωστόσο αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του, καθώς φέτος τον βλέπουμε στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι που παίζει κάθε Σαββατοκύριακο στο MEGA.

«Είμαι πολύ σφιγμένος στην τηλεόραση γιατί δεν έχω χώρο πιστεύω. Νιώθω ότι η θεματολογία δεν μπορεί να υποστηρίξει την προσωπικότητα μου. Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές γιατί είμαι εκεί. Καμιά φορά πιάνω τον εαυτό μου και λέω δεν είμαι εγώ για εδώ δεν είμαι εγώ για αυτό. Κάντο όμως γιατί αυτό μπορεί να σε οδηγήσει κάπου. Δεν είμαι ότι το κάνω με το ζόρι 100%», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Το σχόλιο της Καινούργιου για τον Βασάλο

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, το λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας την συγκεκριμένη εξομολόγηση για την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

«Μιλάει αυθόρμητα και τον καταλαβαίνω αλλά από την άλλη, αν δεν του αρέσει εκεί που είναι, καλύτερα να πεις: ας έρθει ένας άλλος που το έχει πραγματικά ανάγκη. Ξέρετε πόσα παιδιά μου στέλνουν καθημερινά μηνύματα και μου ζητάνε δουλειά; Το λέω επειδή πληρώνεται ο Κωνσταντίνος για να είναι εκεί, δεν το κάνει τσάμπα. Αν είναι αυτή η επικαιρότητα; Επίσης, νομίζω ότι του δίνεται χώρος στην εκπομπή της Σίσσυς. Αν έχεις ένα πρόβλημα, πας και το συζητάς. Το να το λες δημόσια δεν είναι ωραίο», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κατά καιρούς έχουμε ακούσει πολλούς να λένε ότι ασφυκτιούν στη δουλειά, ότι δεν περνάνε καλά στη δουλειά αλλά κάνουν τα πάντα για να είναι σε αυτή τη δουλειά. Στην προκειμένη περίπτωση, του Βασάλου μια χαρά του έχει πάει», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.