Κωνσταντίνος Βασάλος: «Το έχω κάνει!» - Πρωτοφανείς αποκαλύψεις για τις φορές που απάτησε συντρόφους του

«Πρέπει να τα λέω όλα;»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Το έχω κάνει!» - Πρωτοφανείς αποκαλύψεις για τις φορές που απάτησε συντρόφους του

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο νέο του βίντεο στο κανάλι του Raw House στο YouTube αποφάσισε φτιάχνοντας ένα cheesecake διαίτης να απαντήσει και στις διάφορες υποθέσεις που κάνουν οι θαυμαστές του για εκείνον.

Φυσικά, οι περισσότερες από αυτές αφορούσαν την προσωπική του ζωή. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες πως ο ίδιος είναι σε σχέση με γνωστή influencer, με την οποία φαίνεται να έκαναν πρόσφατα και το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Ρώμη (δες εδώ τι είχε απαντήσει για το ταξίδι αυτό).

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος το καλοκαίρι του 2023 και μετά τη συμμετοχή του στο Survivor All Star αποκάλυψε πως με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχαν χωρίσει μετά από 6 χρόνια κοινής πορείας και από τότε το όνομά του έχει συνδεθεί με αρκετές γυναίκες.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου για τις σχέσεις του

«Δεν είμαι ποτέ οξύθυμος στις σχέσεις μου. Είμαι πάρα πολύ καλός, όταν δεν βαριέμαι. Είμαι ζηλιάρης αλλά δεν το δείχνω - γιατί είμαι και Σκορπιός να σου θυμίσω. Δεν θέλω να το δείξω. Ιδιότροπος δεν νομίζω ότι είμαι, είμαι easy going άνθρωπος» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαντώντας στο πώς πιστεύουν οι fans του ότι είναι μέσα σε μια σχέση.

«Είμαι μυστικοπαθής. Πρέπει να τα λέω όλα; Ακόμη και στη μάνα μου είμαι μυστικοπαθής, δεν θέλω να λέω τίποτα. Βαριέμαι να μιλάω. Κάποια πράγματα. τα οποία θεωρούν σημαντικά κάποιοι, εγώ δεν τα θεωρώ σημαντικά. Οπότε δεν μπαίνω σε διαδικασία να τα πω. Εκ των υστέρων τα μαθαίνουν και μου λένε "καλά δεν μάς το είπες;". Όχι φίλε μου δεν θα στο πω, θα κάνω ό,τι μου γουστάρει» συνέχισε ο ίδιος απαντώντας στους followers του.

Και βέβαια, αποκάλυψε και αν έχει απατήσει ποτέ, ενώ βρισκόταν σε σχέση, λέγοντας: «Το έχω κάνει κατά καιρούς. Είναι σωστή αυτή η υπόθεση. Είμαι ειλικρινής»

«Στεναχωριέσαι που δεν έχεις βρει τον έρωτα;»

Στη συνέχεια του βίντεο ο ίδιος αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν να μην είναι ερωτευμένος, λέγοντας: «Δεν στεναχωριέμαι που δεν έχω βρει τον έρωτα και δεν ξέρετε αν τον έχω βρει ή όχι τον έρωτα! Δεν θέλω να απαντήσω, μπορεί ναι μπορεί και όχι. Μπορεί όμως και κάπου να με περιμένει».