Κωνσταντίνος Βασάλος: «Τι με ρωτάς; Είσαι τρελός;» - Αμήχανος στο αεροδρόμιο μετά το κρυφό ταξίδι στη Ρώμη με τη φημολογούμενη σύντροφό του

Το βίντεο που τη δείχνει να περιμένει λίγο πιο πέρα για να μη φανεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Τι με ρωτάς; Είσαι τρελός;» - Αμήχανος στο αεροδρόμιο μετά το κρυφό ταξίδι στη Ρώμη με τη φημολογούμενη σύντροφό του

Καιρό τώρα ακούγεται έντονα πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει μπει σε μία νέα σχέση μετά τον χωρισμό του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία επίσης έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός άλλου άντρα (δείτε εδώ τα τρυφερά τους τετ α τετ σε νυχτερινή τους έξοδο).

Ο ίδιος, ωστόσο, επιμένει να μην απαντά όποτε τον ρωτούν για την προσωπική του ζωή, καθώς έχει εξηγήσει πως θέλει πλέον να την προστατεύει. Ο δημοσιογράφος του Πρωινού, Γρηγόρης Μπάκας, τον συνάντησε όμως στο αεροδρόμιο, μετά το ταξίδι του από την Ρώμη, με την Influencer που φαίνεται πως είναι σε σχέση και τον ρώτησε ξανά.

Σε αμηχανία ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε ερωτήσεις για τη νέα του σχέση

«Για να μην ανεβάζω τίποτα στα social media σημαίνει ότι δεν θέλω να πω κάτι», είπε χαρακτηριστικά εκείνος, συνεχίζοντας να μιλά για την πρώην σύντροφό του:

«Περάσαμε έξι χρόνια γεμάτα με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δεν θα μπορούσαν να σταματήσουν τα αισθήματα μετά από έναν χωρισμό. Την αγαπώ και θέλω να είναι καλά, να προοδεύει. Πάντα θα την έχω στην καρδιά μου, δεν θα αλλάξει αυτό. Η Ευρυδίκη τώρα είναι σε σχέση, μη κάνουμε αυτή την κουβέντα. Είμαστε πολύ καλά όλοι».

Και μόλις ο ρεπόρτερ τον ρώτησε ευθέως εάν έχει όντως σχέση με την Μαρία Παπαγεωργίου (δείτε εδώ ποια είναι), απάντησε: «Δεν αφορά κανέναν αν έχω σχέση. Γιατί το ζορίζεις; Βλέπω ξέρουμε και τα ονόματα... Δεν θα σου πω αν τα έχω ή όχι με την Μαρία. Ποιος σου λέει ότι έχω σχέση εγώ; Με είδες στη Ρώμη; Πάντα έτοιμος για σχέση είμαι εγώ. Τι με ρωτάς; Είσαι τρελός;» και αποχώρησε. Ο Γρηγόρης Μπάκας, βέβαια, ανέφερε την είδηση υπονοώντας πως οι δυο τους είναι μαζί, παρόλο που εκείνος υπεκφεύγει.