Βόλτες στα ίδια μέρη και story στα ίδια μαγαζιά: «Είμαι από σχέση σε σχέση εγώ» - Η απάντηση του Βασάλου για τη μελαχρινή καλλονή και φημολογούμενη σύντροφό του

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απασχολεί ιδιαίτερα τα media με την προσωπική του ζωή, ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Από την πρώτη στιγμή, ακόμη κι όταν βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star (δείτε εδώ την αλήθεια για την Σταυρούλα Χρυσαειδή), ξεκίνησαν να του χρεώνουν ειδύλλια και σχέσεις.

Μετά την Βάλια Χατζηθεοδώρου (δείτε εδώ το σχόλιο που έκανε κάτω από την ανάρτησή της), λοιπόν, το GrXpress έκανε λόγο για μία άλλη γυναίκα στη ζωή του personal trainer. Πρόκειται για μία μελαχρινή Influencer, με χιλιάδες ακόλουθους στα social media της. Οι δυο τους φέρεται πως βγαίνουν στα ίδια μέρη, με την ίδια παρέα και παρόλο που δεν δημοσιεύουν φωτογραφίες μαζί, οι αναρτήσεις από τα ίδια μέρη τους προδίδουν.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για την φημολογούμενη σύντροφό του

Για να εξακριβωθεί τι ακριβώς συμβαίνει, παρόλα αυτά, το Γειά σου πλησίασε τον ίδιο και τον ρώτησε για την φημολογούμενη νέα σχέση του, με τον ίδιο να δίνει τέλος στις φήμες.

«Δεν έχω κάποια ενημέρωση. Έχει γίνει μία συζήτηση, αλλά έχει μείνει εκεί γιατί είμαι στο MEGA πλέον, είμαι στη Σίσσυ, οπότε δεν είναι επαγγελματικό να συζητάω παράλληλα με κάτι άλλο εφόσον είμαι σε μία εκπομπή. Δεν με αφήνει κανείς από τον κύκλο μου να πάω ξανά στο Survivor. Μου το έχουν απαγορεύσει. Επειδή θα λείψω πολύ καιρό. "6 μήνες που θα πας;" μου λέει η μάνα μου. Κανένας συγγενής μου δεν είναι σύμφωνος, οπότε επειδή τους ακούω πολύ, δεν θα πάω...», είπε αρχικά για τον νέο κύκλο του ριάλιτι και έπειτα απάντησε αναλυτικά για την ερωτική του ζωή:

«Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι φίλη μου. Αλίμονο! Κάθε φορά που βγαίνω με μια κοπέλα είναι και σχέση μου. Είμαστε σε έναν ευρύτερο κύκλο. Φαίνεται περίεργο; Από το καλοκαίρι δεν συζητάμε κάτι άλλο. Είμαι από σχέση σε σχέση εγώ. Τι συζητάμε τώρα για την Μαρία; Είμαστε στην ευρύτερη παρέα όλοι μαζί, είναι κι άλλοι. Είμαι μόνος μου παιδιά. Τώρα που το λέω θα πέσει η χώρα».

Αυτή είναι η Μαρία Παπαγεωργίου