Φιλία & κουμπαριά που έληξαν άδοξα: Τα unfollow Χρηστίδου και Σταματόπουλου στην Έλλη Κοκκίνου - Τι συνέβη

Η αποκάλυψη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Το πρωί της Πέμπτης 5/10 η Φλορίντα Πετρουτσέλι προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την σχέση των τριών κουμπάρων, Σίσσυς Χρηστίδου, Παύλου Σταματόπουλου και Έλλης Κοκκίνου, με αφορμή την παρουσία τους σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 4/10, όπου η παρουσιάστρια του MEGA ξεμπρόστιασε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ τι συνέβη).

Η δημοσιογράφος, λοιπόν, αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια είχε "σπάσει" με τους δύο φίλους της, γι' αυτό και για πολύ καιρό είχαν σταματήσει να έχουν επαφές μέχρι και από τα social media, αφού δεν την ακολουθούσαν στο Instagram, κάτι που άλλαξε μόνο από την πλευρά του ενός, πολύ πρόσφατα.

Τα unfollow Χρηστίδου και Σταματόπουλου στην Έλλη Κοκκίνου

«Είχε γίνει ένα μπέρδεμα. Η Σίσσυ, η Έλλη Κοκκίνου και ο Παύλος Σταματόπουλος είναι κουμπάροι πάρα πολλά χρόνια και πάρα πολύ φίλοι. Κάποια στιγμή, λοιπόν, έγινε ένα μπέρδεμα και ξε-ακολουθήθηκαν και οι τρεις στο Instagram. Κάποια στιγμή, όμως, ο Παύλος τα ξαναβρήκε με την Έλλη και τώρα την ακολουθεί. Άρα μόνο η Σίσσυ με την Έλλη δεν μιλάνε. Όταν καλούνται σε κάποια μέρη δεν είναι πολύ αμήχανο όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ποιος είναι ο λόγος που η κουμπαριά και η φιλία των γυναικών έληξε άδοξα.