Σίσσυ Χρηστίδου σε Κωνσταντίνο Βασάλο: «Έρχονται τα κανάλια απ’ έξω να απαντήσω γιατί σε έχω με το ζόρι στην εκπομπή! Τι να απαντήσω;»

Η απάντηση μετά τις δηλώσεις του για την θέση του στο "Χαμογέλα και Πάλι"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, πρόσφατα, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Youtube, μίλησε ανοιχτά για την παρουσία του και την θέση του στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, αποκαλύπτοντας πως δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος ακριβώς για ποιο λόγο είναι εκεί (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Οι δηλώσεις του, λοιπόν, σχολιάστηκαν έντονα τις επόμενες ημέρες στα τηλεοπτικά πάνελ, με πολλούς να αναρωτιούνται για ποιο λόγο επέλεξε να γυρίσει πίσω και τι κάνει ακόμα εκεί, εφόσον δεν αισθάνεται ότι ταιριάζει (δείτε εδώ το σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου).

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου για το Χαμογέλα και Πάλι

Η Σίσσυ Χρηστίδου, ωστόσο, παρέμενε σιωπηλή και δεν έκανε καμία δήλωση για το γεγονός. Αποφάσισε, όμως, να απαντήσει με τον τρόπο της, μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχοντας δίπλα της τον πρώτο.

«Λοιπόν Κωνσταντίνε, μας παίρνουν τηλέφωνο δημοσιογράφοι, έρχονται τα κανάλια απ’ έξω να απαντήσω γιατί σε έχω με το ζόρι στην εκπομπή. Τι να απαντήσω εγώ στον κόσμο τώρα; Πως να εξηγήσω στον κόσμο τη σχέση μας;», λέει η παρουσιάστρια, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να της απαντά:

«Πες τους ότι με ζάλισες τον Νοέμβρη “έλα πίσω, έλα πίσω”, είδες τι κατάφερες τώρα; Με το ζόρι είμαι σε αυτή την εκπομπή. Διώξε με!» και εκείνη να αποκρίνεται: «Δε θέλω… Σε θέλω» και έπειτα έσκασαν και οι δύο στα γέλια.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου γι' αυτό

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας την συγκεκριμένη εξομολόγηση για την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

«Μιλάει αυθόρμητα και τον καταλαβαίνω αλλά από την άλλη, αν δεν του αρέσει εκεί που είναι, καλύτερα να πεις: ας έρθει ένας άλλος που το έχει πραγματικά ανάγκη. Ξέρετε πόσα παιδιά μου στέλνουν καθημερινά μηνύματα και μου ζητάνε δουλειά; Το λέω επειδή πληρώνεται ο Κωνσταντίνος για να είναι εκεί, δεν το κάνει τσάμπα. Αν είναι αυτή η επικαιρότητα; Επίσης, νομίζω ότι του δίνεται χώρος στην εκπομπή της Σίσσυς. Αν έχεις ένα πρόβλημα, πας και το συζητάς. Το να το λες δημόσια δεν είναι ωραίο», ανέφερε αρχικά.

«Κατά καιρούς έχουμε ακούσει πολλούς να λένε ότι ασφυκτιούν στη δουλειά, ότι δεν περνάνε καλά στη δουλειά αλλά κάνουν τα πάντα για να είναι σε αυτή τη δουλειά. Στην προκειμένη περίπτωση, του Βασάλου μια χαρά του έχει πάει», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.