Δημήτρης Αλεξάνδρου για Κωνσταντίνο Βασάλο και Χαμογέλα και Πάλι: «Γιατί ξαναγύρισε σε μία εκπομπή που δεν...»

Το σχόλιό του μετά τις δηλώσεις του δεύτερου για την παρουσία του στη θέση του MEGA στην οποία προηγουμένως βρισκόταν ο πρώτος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Αλεξάνδρου για Κωνσταντίνο Βασάλο και Χαμογέλα και Πάλι: «Γιατί ξαναγύρισε σε μία εκπομπή που δεν...»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του Raw House στο youtube κατά το οποίο μίλησε ανοιχτά για την παρουσία του στο πάνελ της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, αποκαλύπτοντας ότι πολλές φορές αναρωτιέται για ποιο λόγο είναι εκεί (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Το απόσπασμα αυτό έπαιξε στην εκπομπή του OPEN, Οδός Ζαρίφη 2, το μεσημέρι της Τρίτης 9 Απριλίου, και τα δικά του σχόλια για τις δηλώσεις του θέλησε να κάνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με τον οποίο είχε δημιουργηθεί μία παρεξήγησε, καθώς ο πρώτος πήρε την θέση του στο πάνελ, ενώ προηγουμένως είχε αναφερθεί πως δεν υπήρχε το μπάτζετ για να υποστηρίξει τον δεύτερο (δείτε εδώ αναλυτικά).

Τα σχόλια του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τις δηλώσεις του Βασάλου για το Χαμογέλα και Πάλι

«Κάτι που δεν καταλαβαίνω εγώ – δεν θέλω να πάρω θέση επειδή ήμουν στην προηγούμενη εκπομπή και έγινε όλο αυτό που έγινε – είναι ότι ο Κωνσταντίνος γνώριζε ότι αυτή η εκπομπή έχει αυτή τη θεματολογία και γι’ αυτό είχε φύγει κιόλας. Γιατί ξαναγύρισε σε μία εκπομπή που δεν άλλαξε θεματολογία; Συνεντεύξεις πάντα έκανε», είπε αρχικά και στο τέλος επισήμανε:

«Ξέρεις τι μου αρέσει πραγματικά στον Κωνσταντίνο και καλά κάνει και εκφράζεται; Αφού μπορεί και έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το πού θα πάει, καλά κάνει και το κάνει», ενώ λίγο αργότερα έστειλε ανοιχτή πρόσκληση στον Κωνσταντίνο Βασάλο να βρεθεί στην εκπομπή ή να πάει ο ίδιος καλεσμένος στο κανάλι του στο YouTube.

Τι άλλο έλεγε στο βίντεό του ο Κωνσταντίνος

«Δεν είμαι ποτέ οξύθυμος στις σχέσεις μου. Είμαι πάρα πολύ καλός, όταν δεν βαριέμαι. Είμαι ζηλιάρης αλλά δεν το δείχνω - γιατί είμαι και Σκορπιός να σου θυμίσω. Δεν θέλω να το δείξω. Ιδιότροπος δεν νομίζω ότι είμαι, είμαι easy going άνθρωπος» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαντώντας στο πώς πιστεύουν οι fans του ότι είναι μέσα σε μια σχέση.

«Είμαι μυστικοπαθής. Πρέπει να τα λέω όλα; Ακόμη και στη μάνα μου είμαι μυστικοπαθής, δεν θέλω να λέω τίποτα. Βαριέμαι να μιλάω. Κάποια πράγματα. τα οποία θεωρούν σημαντικά κάποιοι, εγώ δεν τα θεωρώ σημαντικά. Οπότε δεν μπαίνω σε διαδικασία να τα πω. Εκ των υστέρων τα μαθαίνουν και μου λένε "καλά δεν μάς το είπες;". Όχι φίλε μου δεν θα στο πω, θα κάνω ό,τι μου γουστάρει» συνέχισε ο ίδιος απαντώντας στους followers του.

Και βέβαια, αποκάλυψε και αν έχει απατήσει ποτέ, ενώ βρισκόταν σε σχέση, λέγοντας: «Το έχω κάνει κατά καιρούς. Είναι σωστή αυτή η υπόθεση. Είμαι ειλικρινής»

Στη συνέχεια του βίντεο ο ίδιος αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν να μην είναι ερωτευμένος, λέγοντας: «Δεν στεναχωριέμαι που δεν έχω βρει τον έρωτα και δεν ξέρετε αν τον έχω βρει ή όχι τον έρωτα! Δεν θέλω να απαντήσω, μπορεί ναι μπορεί και όχι. Μπορεί όμως και κάπου να με περιμένει».