«Θα σας πω την αλήθεια! Κόψαμε τον μισθό του...» - Το ξεκαθάρισμα της Σίσσυς Χρηστίδου για την επιστροφή του Βασάλου και το μπάτζετ του Αλεξάνδρου

Για την Ελένη Βουλγαράκη είπε: «Αν κάτι συμβεί και βρεθεί στον δρόμο...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα σας πω την αλήθεια! Κόψαμε τον μισθό του...» - Το ξεκαθάρισμα της Σίσσυς Χρηστίδου για την επιστροφή του Βασάλου και το μπάτζετ του Αλεξάνδρου

Η κάμερα της εκπομπής του Breakfast at Star συνάντησε την Σίσσυ Χρηστίδου στο αυτοκίνητό της μετά το τέλος της εκπομπής της στο MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, και η δημοσιογράφος που την περίμενε επίσης εκεί της έκανε μερικές ερωτήσεις.

Η παρουσιάστρια απάντησε για την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στην ομάδα της εκπομπής, για την σύγκριση που κάνουν πολλοί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ την επική απάντηση του πρώτου γι' αυτό), αλλά και για την Ελένη Βουλγαράκη και το ενδεχόμενο μίας νέας συνεργασίας ανάμεσά τους στο μέλλον.

Το ξεκαθάρισμα της Σίσσυς Χρηστίδου για τον μισθό του Βασάλου και του Αλεξάνδρου στο Χαμογέλα και Πάλι

«Τον Κωνσταντίνο Βασάλο τον καλώ κάθε χρόνο και του λέω "Τι θα γίνει, θα γυρίσεις επιτέλους σπίτι;". Ήθελα πολύ να συμβεί αυτό, βοήθησαν πολλοί παράγοντες στο να γίνει. Δεν είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το μπάτζετ της εκπομπής, αλλά εγώ και ο Νίκος Κοκλώνης. Δεν θα απαντήσω σε αυτό σοβαρά, γιατί θα πρέπει να βγάλουμε τα συμβόλαια να τα μετρήσουμε. Δεν θέλω να εκθέσω τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, είναι ένα καλό παιδί. Δεν ξέρω γιατί μπήκε σε αυτή τη διαδικασία. Ούτε θέλω να εκθέσω τα προσωπικά τους δεδομένα, ούτε πώς διαμορφώνονται τα μπάτζετ. Προφανώς έγιναν κάποιες ρυθμίσεις και ο Δημήτρης γνωρίζει.

Θα σας πω την αλήθεια όμως, ότι κόψαμε τον μισθό του Παύλου Σταματόπουλου στη μέση και ήρθε ο Κωνσταντίνος. Με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου είχαμε κλείσει για την εκπομπή από το καλοκαίρι και το λέγαμε στον Κωνσταντίνο από το καλοκαίρι», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στην Ελένη Βουλγαράκη, επισήμανε: «Αν κάτι συμβεί και βρεθεί στον δρόμο, η πόρτα της επιστροφής είναι και για εκείνη ανοιχτή. Χίλιοι καλοί χωράνε!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σίσσυ Χρηστίδου: «Λιποθύμησα κι εσείς απλά συνεχίσατε να γλεντάτε» - "Ξεμπρόστιασε" δημόσια τους φίλους της

«Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν...» - Το ξεκαθάρισμα της Κατερίνας για τη θέση Αλεξάνδρου και Βασάλου στην Οδό Ζαρίφη 2

«Για να είμαι ειλικρινής...» - Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου στα "καρφιά" του Δημήτρη Αλεξάνδρου περί μπάτζετ

Νέο beef ανάμεσα σε Βασάλο και Τριαντάφυλλο: «Είμαστε πάτσι τώρα, αν σε πόνεσε...», «Τι είμαστε, 15 χρονών; Το θεωρώ παιδιάστικο, άνανδρο»

«Αχ έχω και τον Φίλιππο τώρα, που...» - Η απάντηση και το ξεκαθάρισμα του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον τσακωμό του με τον Fipster

«Επιστρέφει στη Σίσσυ;» - Η απάντηση ''καρφί'' του Αλεξάνδρου για την προσθήκη του Βασάλου στο ''Χαμογέλα και Πάλι''

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Τελείωσε ο κόσμος κατάλαβε...» - Το νέο σχόλιο για την κόντρα που είχε δημιουργηθεί με την Σίσσυ Χρηστίδου