Στέλιος Κουδουνάρης: Αποκάλυψε τον λόγο που φοράει πάντα μαύρα

Ο σχεδιαστής ήταν ξεκάθαρος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν ο σημερινός (25/4) καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη». Ο σχεδιαστής, και κριτής του My Style Rocks, μίλησε εφ’ όλης της ύλης με την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, για το ξεκίνημα της καριέρας του, καθώς και για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε μέσα στην περίοδο του κορωνοϊού, όταν άνοιξε νέο ατελιέ.

Εκτός των άλλων, ο Στέλιος Κουδουνάρης αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο ντύνεται πάντα στα μαύρα. Αφορμή αποτέλεσε ένα φόρεμα που έστειλε στην παρουσιάστρια, που την ενθουσίασε, γιατί αν και δεν έχουν βρεθεί ποτέ από κοντά, πέτυχε και τον τρόπο που ντύνεται αλλά και το προσωπικό της γούστο, δηλαδή τα χρώματα που τόσο της αρέσουν.

«Σου έφερα αυτό το ρούχο επειδή αγαπάς τα χρώματα, σου αρέσει το ανοιχτό ντεκολτέ, δεν σου αρέσουν τα κλειστά ρούχα. Θέλεις τη μέση τονισμένη και σου αρέσει η κίνηση στα ρούχα. Αυτό τα έχει όλα», είπε ο σχεδιαστής απαριθμώντας τους λόγους για τους οποίους επέλεξε το συγκεκριμένο κομμάτι.

Δείτε επίσης: Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν τη γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται με τίποτα»

Ο λόγος που ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν φοράει χρώματα

«Μα εσύ φοράς πάντα μαύρα», παρατήρησε η Ελένη Μενεγάκη με τον Στέλιο Κουδουνάρη να αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που δεν επιλέγει ρούχα με χρώματα.

«Εγώ φοράω μαύρα, γιατί εγώ είμαι παρατηρητής. Δεν είμαι το έργο, ντύνω τους άλλους ανθρώπους και δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα φορέσω εγώ, θέλω να κάνω ένα βήμα πίσω και να παρατηρώ τους άλλους ανθρώπους, κάτι που μου έχει στερήσει η αναγνωρισιμότητα. Δεν μπορώ να παρατηρώ ανενόχλητος, γιατί με παρατηρούν ότι παρατηρώ. Στους ανθρώπους μου αρέσουν τα χρώματα», απάντησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή «Ελένη»: