MasterChef 2024 - Πήρε τις 20.000 ευρώ στο Silver Award και «λύγισε»: «Είμαι σε σοκ! Νιώθω ότι μου κάνετε πλάκα!»

Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
MasterChef 2024 - Πήρε τις 20.000 ευρώ στο Silver Award και «λύγισε»: «Είμαι σε σοκ! Νιώθω ότι μου κάνετε πλάκα!»

Έσπασαν καρδιές στο φινάλε του Silver Week στο MasterChef. Ο Νίκος Κυψίδης και η Χριστίνα Χριστοφή δεν διαγωνίστηκαν απόψε μόνο για μία εξασφαλισμένη θέση στους 9 κορυφαίους σεφ της χρονιάς, αλλά και για το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί μέχρι σήμερα σε αντίστοιχη δοκιμασία, ύψους 20.000€.

Νίκος και Χριστίνα κλήθηκαν να ετοιμάσουν μοσχάρι γάλακτος φιλέτο, με buttons από λαγόχορτο. Και οι δύο κέρδισαν τα εύσημα από τον guest κριτή, τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ, Παύλο Κυριάκη για το πιάτο της αντιγραφής, ωστόσο μόνο ένας θα κατακτούσε και το χρηματικό έπαθλο. Όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης: Masterchef 8: Έρχεται ο μεγάλος τελικός - Που θα γυριστούν τα δύο επεισόδια πριν το φινάλε

Ο νικητής στο αποψινό MasterChef

«Το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία των Silver Week για το MasterChef κερδίζει η Χριστίνα», αναφώνησε ο Σωτήρης Κοντιζάς, αφού πρώτα τους κράτησε όλους σε αγωνία. Κάπως έτσι η μοναδική γυναίκα που παραμένει ακόμα στον διαγωνισμό κατάφερε να... καθαρίσει 9 άντρες που την ανταγωνίζονται.

«Σίγουρα θα ήθελα να κερδίσω, αλλά δεν έγινε. Σε κάθε μάχη υπάρχει νικητής και ηττημένος, αλλά είμαι μια χαρά. Ειλικρινά χάρηκα για την Χριστίνα και αύριο είναι μία καινούρια μέρα», δήλωσε στην κάμερα του MasterChef ο Νίκος Κυψίδης, δείχνοντας να έχει δεχτεί την ήττα του με αξιοπρέπεια.

«Χαίρομαι πάρα πολύ, είμαι σε σοκ. Νιώθω ότι μου κάνετε πλάκα. Στην αρχή της εβδομάδας δεν μπορούσα να το κάνω εικόνα. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στα ανιψάκια μου, τον Σπύρο, την Μανταλένα και την Αντελίνα. Νιώθω πως είναι μια ανταμοιβή για τους κόπους μου. Όχι μόνο τα λεφτά, απλά το να είσαι νικητής του Silver επάθλου», δήλωσε με τη σειρά της η Χριστίνα Χριστοφή, εμφανώς συγκινημένη μετά τη μεγάλη νίκη, στην κάμερα του MasterChef.