Masterchef 8: Έρχεται ο μεγάλος τελικός - Που θα γυριστούν τα δύο επεισόδια πριν το φινάλε

Εκτός Αθηνών!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8: Έρχεται ο μεγάλος τελικός - Που θα γυριστούν τα δύο επεισόδια πριν το φινάλε

Το Masterchef 8 οδηγείται σιγά σιγά προς το τέλος του, καθώς μέχρι στιγμής έχουν προβληθεί 65 επεισόδια και μάλιστα έχει δημιουργηθεί η τελική δεκάδα των παικτών που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο του τελικού.

Λίγο τον μεγάλο τελικό έχει γίνει γνωστό μέσα του lesvosnews.net, πως οι 6 τελευταίοι διαγωνιζόμενοι θα ταξιδέψουν μέχρι τη Μυτιλήνη, όπου θα γυριστούν δύο επεισόδια πριν από τον τελικό.

Δείτε επίσης: MasterChef 8 (9/4): «Εγώ με αυτό το κούρεμα δεν θα ήμουν χαρούμενος» - Αμηχανία με το αστείο του Σωτήρη Κοντιζά

Που θα γίνουν τα δύο γυρίσματα πριν τον τελικό του Masterchef

Από τις 26 μέχρι τις 30 Απριλίου θα γυριστούν τα επεισόδια με τους καλύτερους 6 παίκτες από το φετινό Masterchef. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι τα επεισόδια που θα δούμε από το νησί θα είναι μεταξύ άλλων από το ξενοδοχείο ΖΑΙΡΑ αλλά και από τα ξενοδοχεία Blue Sea και Ανδριώτης Studios.

Masterchef 8 - Τελικός

Η τελική δεκάδα

Την Παρασκευή 19/4 οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Masterchef, Αλέξανδρος, Χρήστος και Ηλίας θα έπρεπε να έρθουν αντιμέτωποι με δύο δοκιμασίες διεκδικώντας την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η πρώτη δοκιμασία απαιτούσε δημιουργικότητα. Οι τρεις παίκτες έπρεπε να φτιάξουν από μία δημιουργική σαλάτα, την οποία στη συνέχεια δοκίμασαν οι κριτές. Από την πρώτη δοκιμασία η καλύτερη προσπάθεια θα έπαιρνε δύο πόντους, έναν πόντο θα έπαιρνε η δεύτερη και η πιο αδύναμη προσπάθεια έχει το μειονέκτημα να μπει χωρίς κανένα βαθμό στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

Η καλύτερη σαλάτα λοιπόν ήταν αυτή του Αλέξανδρου, στον οποίο πήγαν και οι δύο πόντοι. Στη συνέχεια, οι κριτές ανακοίνωσαν πως ο ένας πόντος πηγαίνει στον Ηλία και επομένως με μηδέν πόντους, η χειρότερη σαλάτα ήταν αυτή του Χρήστου.

Και παρόλο που ο Αλέξανδρος πήρε δύο πόντους, όταν οι κριτές, αλλά και ο καλεσμένος τους, Νίκος Θωμάς, δοκίμασαν τα τελικά τους πιάτα, αποφάσισαν πως αυτός που αποχωρεί από το παιχνίδι είναι εκείνος, καθώς δεν τα πήγε τόσο καλά σε σύγκριση με τον Ηλία και τον Χρήστο.