MasterChef 8 (9/4): «Εγώ με αυτό το κούρεμα δεν θα ήμουν χαρούμενος» - Αμηχανία με το αστείο του Σωτήρη Κοντιζά

Χτύπημα κάτω από τη μέση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 (9/4): «Εγώ με αυτό το κούρεμα δεν θα ήμουν χαρούμενος» - Αμηχανία με το αστείο του Σωτήρη Κοντιζά

Το νέο επεισόδιο του MasterChef 8 ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 9 Απριλίου και μπροστά στους κριτές βρέθηκε ο Κώστας, ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας. Ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού, αλλά και για την επιτυχία της ομάδας του, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι πολύ χαρούμενος.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος είχε διάθεση για πειράγματα αυτή τη φορά, πιάστηκε από τα λόγια του και του απάντησε με μία ατάκα που τον έκανε να αισθανθεί κάπως άβολα, με τους υπόλοιπους να γελούν από τον εξώστη. Ο σεφ τα έβαλε με το κούρεμά του.

Η επική ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά για το κούρεμα του Κώστα

«Εγώ με αυτό το κούρεμα δεν θα ήμουν χαρούμενος, αλλά είναι δικαίωμά σου», του είπε χαρακτηριστικά, με τον παίκτη να απαντάει ένα αμήχανο «Οκ». Η Χριστίνα που στεκόταν δίπλα του τότε, αφού ξέσπασε σε γέλια, πήρε τον λόγο και είπε πως μεταξύ τους έχουν ένα αστείο, πως όποιον κουρεύει ο Χρήστος Μοίρας, όπως συνέβη και σε αυτή την περίπτωση, την επόμενη φορά αποχωρεί.

Δείτε επίσης: Ο Σωτήρης Κοντιζάς δηλώνει ότι δεν του αρέσουν οι Ιαπωνέζες: «Μου θυμίζουν τη μητέρα μου»

Η επική περιγραφή του σεφ για την γνωριμία με την σύζυγό του

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με την γνωριμία του με την σύζυγό του, προχώρησε o Σωτήρης Κοντιζάς, στο επεισόδιο του MasterChef, που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 15/3. Αφορμή στάθηκε ο καλεσμένος σεφ, Περικλής Κοσκινάς, στου οποίου το εστιατόριο είχε δει για πρώτη φορά την σύζυγό του.

«Περικλή αλλά όταν πρωτογνώρισα τη Δέσποινα εσύ ήσουν στην κουζίνα. Ήταν ο Περικλής κουζίνα, εγώ είχα πάει για φαγητό και η Δέσποινα σέρβιρε. Είχε σουπλά το τραπέζι και προς το τέλος ήθελε να πάρει το σουπλά. Εγώ το χρειαζόμουν γιατί ήθελα να αφήσω το τηλέφωνο. Θεωρούσα πιο σωστό να δώσω το τηλέφωνο, όχι να το ζητήσω. Γιατί αν θέλει ο άλλος να σε πάρει. Τι, είναι λάθος;» ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Δείτε επίσης: MasterChef 8: Αποχώρησε οικειοθελώς για λόγους υγείας - Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά (14/3)

«Είναι καμάρι Ρόδος, Φαληράκι σε Αγγλίδα» απάντησε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Όντως; Δεν είναι ρομαντικό; Το πήρε, εγώ τελικά το δίνω, σκίζω ένα κομμάτι για να γράψω. Η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω και ήταν το ΑΦΜ. Όταν μπήκα μέσα ήταν ένας φίλος της σερβιτόρος που είδε τη φάση, με γούσταρε κι αυτός. Και της είπε "Μωρή, σου έδωσε το τηλέφωνο η Κινέζα;"» κατέληξε σεφ.