MasterChef 8: Αποχώρησε οικειοθελώς για λόγους υγείας - Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά (14/3)

Μεγάλη ανατροπή!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
MasterChef 8: Αποχώρησε οικειοθελώς για λόγους υγείας - Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά (14/3)

Με ανατροπές και μια οικειοθελή αποχώρηση ξεκίνησε το αποψινό 14/3 επεισόδιο του MasterChef, καθώς μία παίκτρια αποφάσισε ότι δεν θα συνεχίσει στον διαγωνισμό μαγειρικής (δείτε εδώ τα highlights 13/3)

Υπνεθυμίζουμε ότι πριν απο λίγες ημέρες η Χριστίνα σήκωσε το χέρι της και αποχώρησε από το πλατό αφού ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν την άφησε να διαγωνιστεί με τους κριτές να της εύχονται περαστικά (δείτε εδώ).

Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από το MasterChef

Ο λόγος για την Τάνια Παλ, απουσιάζε σήμερα από το συμβούλιο. Ο Σωτήρης Κοντιζάς πριν ξεκινήσει η διαδικασία της βαθμολογίας ανακοίνωσε στους παίκτες ότι η ίδια αποφάσισε να αποχωρήσει για λόγους υγείας.

Δείτε επίσης: MasterChef 8: Τον στρίμωξε για τα καλά - Οι επικές ατάκες του Κουτσόπουλου που έκαναν τον Χρήστο να "κοκκινίσει" (13/3)

Το βιογραφικό της

Τάνια Παλ (20 ετών)

Τάνια Παλ
Η Τάνια είναι μόλις 20 ετών, αλλά κατάφερε μέσα από τη μαγειρική να βρει τον εαυτό της. Έχοντας καταγωγή από την Ινδία, χρειάστηκε να ξεπεράσει πολλούς φραγμούς και να αφήσει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της οικογένειάς της έξω από την κουζίνα, ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί ακόμα πιο γρήγορα μαγειρικά. Για την Τάνια, η επιμονή και η αφοσίωση είναι τα κλειδιά της επιτυχίας και δεν φοβάται τη σκληρή δουλειά. Στο ΜasterChef 2024 έρχεται για να κυνηγήσει το όνειρο της και να αποδείξει σε όλους ότι αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το καταφέρεις!