MasterChef 8: Αποχώρησε από το πλατό πριν ξεκινήσει η δοκιμασία (12/3)

Ποια παίκτρια "την γλίτωσε"

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
MasterChef 8: Αποχώρησε από το πλατό πριν ξεκινήσει η δοκιμασία (12/3)

Μια αναπάντεχη αποχώρηση από το πλατό του Master Chef 8, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 12/3 στο ριάλιτι μαγειρικής. Συγκεκριμένα, λίγο πριν ξεκινήσει το τεστ δημιουργικότητας μια παίκτρια σήκωσε το χέρι της προκειμένου να μην συμμετάσχει.

Η Χριστίνα αποχώρησε από το πλατό του Master Chef

Ο λόγος για την Χριστίνα, η οποία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Έτσι λοιπόν ζήτησε από τους κριτές να αποχωρήσει από το πλατό για να μπορέσει να αναρρώσει. Οι κριτές της ευχήθηκαν περισταστικά και έτσι η Βιβή που ήταν το ζευγάρι της ανέβηκε στον εξώστη μαζί με τον Λευτέρη ο οποίος ήταν ο νικητής της χθεσινής δοκιμασίας.

Δείτε επίησης: MasterChef highlights 11/3: Ο νέος αιφνίδιος κανόνας, τα κλάματα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το βιογραφικό της

Χριστίνα Χριστοφή (26 ετών)

Χριστίνα Χριστοφή
Η Χριστίνα είναι 26 ετών. Έχει πάθος με τη δημιουργία και της αρέσει να «δίνει ζωή» σε πρωτοποριακές ιδέες, γι’ αυτό και αγάπησε τόσο τη μαγειρική. Η εμπειρία της στις κουζίνες την έχει μάθει να είναι πειθαρχημένη, στοχοπροσηλωμένη, αλλά και να μη δείχνει εύκολα τις αδυναμίες της. Εφόδια, που θεωρεί απαραίτητα για να πετύχει στο διαγωνισμό του MasterChef. Με όπλο της τη δημιουργικότητα, η Χριστίνα έρχεται στο MasterChef 2024 για να δοκιμάσει τα μαγειρικά όριά της, αλλά και να τα ξεπεράσει, ακολουθώντας πιστά τη συμβουλή που της έδωσε ο συμπατριώτης της, Σταυρής Γεωργίου (MasterChef 4), να βάλει μοναδικό στόχο το έπαθλο!