MasterChef highlights 11/3: Ο νέος αιφνίδιος κανόνας, τα κλάματα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef highlights 11/3: Ο νέος αιφνίδιος κανόνας, τα κλάματα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γεμάτο εντάσεις και ίντριγκες ήταν το χθεσινό 11/3 επεισόδιο του MasterChef, ενώ προς το τέλος αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά τα 11/3 highlights του MasterChef

Για ακόμα μια φορά ο Γιάννης ξέσπασε σε κλάματα. Ο παίκτης από το πρώτο επεισόδιο που τον είδαμε στο ριάλιτι μαγειρικής κατάλαβαν όλοι πως έχει μία ιδιαίτερη ροπή προς το κλάμα.

Στο χθεσινό 11/3 επεισόδιο, έβαλε ξανά τα κλάματα καθώς αντικρίζοντας τον καλεσμένο της βραδιάς συγκινήθηκε. Μάλιστα, δεν μπορούσε με τίποτα να συγκρατήσει τα δάκρυα του στο κιου του.

Δείτε επίσης: «Πουλήσαμε ό,τι είχαμε στο σπίτι μας με την σύντροφό μου και...» - Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα ο Γιώργος Λασκαρίδης

Αυτός είναι ο νέος κανόνας που έφερε τα πανω κάτω στο ριάλιτι μαγειρικής

Ανατροπές και εκπλήξεις περιλάμβανε το επεισόδιο, με τον Σωτήρη Κοντιζά, να κάνει ανακοινώσεις οι οποίες αναμένεται να φέρουν ριζικές αλλάγές στην συνέχεια του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι από σήμερα σε κάθε αρχή εβδομάδας οποιοσδήποτε θέλει, μπορεί να προκαλέσει σε μαγειρική μονομαχία τον αρχηγό της αντίπαλης μπριγάδας, με τους παίκτες να μένουν άφωνοι με τους νέους κανονισμούς. Έτσι λοιπόν αν ο παίκτης που θα προκαλέσει τον αρχηγό της αντίπαλης μπριγάδας χάσει, θα είναι αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Οι μόνοι τρόποι για να χάσετε τη θέση του αρχηγού και τα προνόμια, είναι ή να παραιτηθείτε ή να σας καθεραίσει η ίδια σας η ομάδα» είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Ακούστε με τώρα όλοι πολύ προσεκτικά. Από σήμερα, σε κάθε αρχή εβδομάδας και μέχρι να φτάσουμε στην τελική 12αδα, οποιοσδήποτε θέλει, μπορεί να προκαλέσει σε μαγειρική μονομαχία τον αρχηγό της αντίπαλης μπριγάδας και να διεκδικήσει την αρχηγία, και ό,τι αυτή συνεπάγεται, ασυλία και όλα τα πλεονεκτήματα που έχει ο αρχηγός» είπε.

Στην συνέχεια ο Άνχελ σήκωσε το χέρι του και προκάλεσε σε αναμέτρηση τον αρχηγό της γκρι μπριγάδας, Νίκο Κυψίδη.

Aυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η ψηφοφορία έκρυβε εντάσεις, με πολλούς να θίγονται και κάποιους άλλους να κατηγορούν τους συμπαίκτες τους ότι βάζουν το ριάλιτι πάνω από τις μαγειρικές ικανότητες. Στο τέλος ωστόσο, ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα αναδείχθηκε ο Παναγιώτης με τέσσερις αρνητικές ψήφους.